Menu
Contact met Henri

Nieuws

Soepen met Sterren

Onze menukaart heeft niet alleen een aantal nieuwe gerechten, maar ook een heleboel vernieuwde recepturen. Onze productontwikkelaars zijn druk geweest met de koelverse soepen. Zover ze dan nog niet waren, zijn ze nu allemaal 100% natuurlijk, en voorzien van Beter Leven keurmerk vlees. Welke soepen heeft Henri nu eigenlijk allemaal in het assortiment?

Heldere soepen
Biologische groentesoep ***3 sterren Beter Leven
Groentesoep met balletjes *1 ster Beter Leven
Kippensoep ***3 sterren Beter Leven
 
Roomsoepen
Aspergesoep (zomerseizoen) 
Kerriesoep met kip  ***3 sterren Beter Leven
Oesterzwamsoep V (nieuw)
Wildsoep (wildseizoen)
 
(licht) Gebonden soepen
Chinese tomatensoep  ***3 sterren Beter Leven
Goulashsoep met Eco Fields rundvlees ***3 sterren Beter Leven
Japanse noedelsoep ***3 sterren Beter Leven
Minestronesoep ***3 sterren Beter Leven
Thaise kokossoep met kip  ***3 sterren Beter Leven
Tomaten-groentesoep ***3 sterren Beter Leven
Tomatensoep met balletjes *1 ster Beter Leven
 
Soepen gemaakt op basis van gepureerde groenten / peulvruchten
Pompoensoep V (winter)
Bruine bonensoep met Livar scharrelvlees (winter) ***3 sterren Beter Leven
Erwtensoep met Livar scharrelvlees (winter) ***3 sterren Beter Leven
 
Wist u dat u op onze assortimentspagina met het filter rechts gemakkelijk de Beter Leven gerechten kunt selecteren? Gewoon een vinkje zetten voor 'Beter Leven'. Of klik hier!
Oesterzwamsoep - van oesterzwam geteeld op koffiedik
Bestel hem nu: de Henri oesterzwamsoep. Een mooie, culinaire soep. Gemaakt van GRO oesterzwammen, duurzaam gekweekt op koffiedik. Van de voetjes, die anders weggegooid worden, maakt Henri een concentraat. Dit geeft een natuurlijke smaakboost.
 
Check het filmpje en vraag een gratis monster aan

Drie Veggie Curries
Wauw! Henri introduceert drie vegetarische top curry's. De curry's hebben een eigen kruiding en specifieke groenten. Twee van de drie zijn voorzien van peulvruchten, vol proteïne. Zet ze op de kaart als verrassende vegetarische optie, gebruik ze als groentecomponent óf maak er spannende broodjes mee. Of check ons idee: poké bowls. Dé trend van nu!
Lees verder

NIEUW! HENRI & Vis
Nieuw en kant-en-klaar: 100% natuurlijke, culinaire Thaise viscurry. Zalm, panga en roodbaars in een pittige rode currysaus met aardappel, taugé, Thaise basilicum en peultjes. De duurzame vis uit de curry komt van partner Jan van As. Net als alle visgerechten van Henri is ook deze viscurry ASC en MSC gecertificeerd.
Ja! ik wil meer weten over de visgerechten van HENRI + een recept met de viscurry

Bestel nu: de verse aspergesoep
Hij is er: de aspergesoep met verse asperges van Walter Gubbels uit Helvoirt. Dat is op een steenworp van Henri vandaan. De soep heeft dus lage foodmiles. Maar hij is ook nog anti-verspilling... wist u dat?
Lees verder