Menu
Contact met Henri

Pasta bolognese

Tagliatelle | 2* rundergehakt | tomaat | wortel| ui | bleekselderij | basilicumpesto

Een klassieker. Al dente gekookte tagliatelle met een tomatensaus met rundergehakt (rijk aan groenten) en voor de frisse noot een basilicumpesto.

Aandeel groenten per portie: 200 gram
 

     

 Bereidingswijze

  • Magnetron: Deze verpakking is geschikt voor de magnetron. Verwijder het karton. Prik gaatjes in de folie van de verpakking. Zet het bakje op een magnetronbestendig bord. Plaats het bord in de magnetron en let op dat het bakje niet in aanraking komt met de wanden van de magnetron: zorg voor minimaal 2 cm afstand. Daarna ca. 6 minuten in de magnetron op 850 Watt. Verwarm nooit meer dan 1 bakje en ook geen andere metalen producten tegelijkertijd. 
  • Oven: Verwarm de oven voor op 180*C; hete lucht oven 160*C. Verwijder het karton en de folie helemaal. Plaats een stukje aluminium folie op het bakje en verwarm 25 minuten.
  • Let op: Deze verpakking is warm na bereiding, gebruik een ovenhandschoen.

< terug naar overzicht