Menu
Contact met Henri

Kip saté met nasi goreng

1* Beter Leven keurmerk malse kippendij | Kikkoman glutenvrije sojasaus | pindasaus | witte kool | wortel | nasi goreng | prei

Nasi met kip saté van malse kippendij. Lekker met huisgemaakte atjar van witte kool en wortel.

 

Bereidingswijze

  • Magnetron: Deze verpakking is geschikt voor de magnetron. Verwijder het karton. Prik gaatjes in de folie van de verpakking. Zet het bakje op een magnetronbestendig bord. Plaats het bord in de magnetron en let op dat het bakje niet in aanraking komt met de wanden van de magnetron: zorg voor minimaal 2 cm afstand. Daarna ca. 6 minuten in de magnetron op 850 Watt. Verwarm nooit meer dan 1 bakje en ook geen andere metalen producten tegelijkertijd. 
  • Oven: Verwarm de oven voor op 180*C; hete lucht oven 160*C. Verwijder het karton en de folie helemaal. Plaats een stukje aluminium folie op het bakje en verwarm 25 minuten.
  • Let op: Deze verpakking is warm na bereiding, gebruik een ovenhandschoen.
< terug naar overzicht