Menu
Contact met Henri

Nieuws

Download de nieuwe kaart!

Ons nieuwe assortiment staat voor u klaar. We koken een complete collectie voor u – uit voorraad leverbaar – en daar zijn we trots op! Op onze kaart vindt u onze klassiekers, rijke soepen en sauzen, smakelijke gerechten en frisse dressings. 
Download hem hier!
 
 


Erwtensoep met Brandt & Levie rookworst

Dat zijn allerleerst de kleinverpakkingen erwtensoep. Met de rookworst van de Worstmakers Brandt & Levie. Ideaal voor traiteur of slagerij. We hebben ze beschikbaar in 500g of 1 kg bekers.
 

Wildgerechten met Hollands Wild

Voor al onze wildgerechten gaan we nu samenwerken met Hollands Wild.
 

Liever een gedrukte Prijslijst?

Heeft u de kaart liever gewoon in uw handen? Vraag hem dan aan door het contactformulier in te vullen.
Kerstverkoop Drunen
Speciaal voor Kerst organiseert Henri een Kerstverkoop voor inwoners van Drunen en omstreken. 
Shop je Kerstmenu bij Henri! DOWNLOAD DE BESTELLIJST.
Lees verder

Tijd voor Hollands Wild
Vanaf dit najaar werkt Henri samen met Hollands Wild als leverancier voor alle Wildgerechten. In onze hazenpeper vanaf nu dus Hollandse haas, en ook de hertenstoof en de wildsoep maken we van en mét Hollands Wild. Een prachtige samenwerking waar we trots op zijn!
Lees verder

HENRI in een nieuw jasje
Na 39 jaar heeft Henri een nieuw jasje. Een jasje dat past bij onze constante kwaliteit en ervaring. Of eigenlijk is dat jasje een nieuwe koksbuis. Want Henri, dat is de kok voor de chef.
Lees verder

Nieuw! Verse, BIO Kromkommersoep
Vandaag introduceert Kromkommer samen met ons en Udea BV nieuwe, biologische verse kromme groente soepen. Te koop bij Ekoplaza. Wij zijn trots op deze prachtige samenwerking en onze nieuwe soepfamilie. 
Lees verder