Menu
Contact met Henri

Nieuws

Kerstverkoop Drunen

Speciaal voor Kerst organiseert Henri een Kerstverkoop voor inwoners van Drunen en omstreken. 
Shop je Kerstmenu bij Henri! DOWNLOAD DE BESTELLIJST.
 


Een makkelijke Kerst dit jaar?

Geniet samen met familie en vrienden van onze kant-en-klare topkwaliteit gerechten. Met onze soepen, sauzen en maaltijden stel je in een handomdraai een heerlijk Kerstmenu samen! Hier vind je het formulier waarmee je de producten kunt bestellen. Alle verpakkingen zijn goed voor ongeveer 3-4 porties, afhankelijk van hoeveel gangen en gerechten je serveert. Lekker koken met Kerst is dit jaar een koud kunstje met Henri!

Tip: kijk hier voor creatieve Kerst inspiratie.


Hoe werkt het?

DOWNLOAD HIER DE BESTELLIJST. Je reserveert de producten door de bestellijst uiterlijk 12 december in te vullen en te retourneren. Vergeet niet je adresgegevens en je telefoonnummer  in te vullen (mocht er iets zijn met je bestelling). En geef aan wanneer je je bestelling op komt halen.
 
Print de lijst uit en geef hem bij ons af OF mail hem.
 
Woon je niet in de buurt van Drunen? Kijk dan of je 'viavia' wat kunt regelen. Onze Kerstproducten zijn overigens ook te koop bij PicNic en Makro.
We bezorgen helaas niet. Ophalen kan alleen op de angegeven momenten. Betalen ter plekke alleen met PIN. Contant is niet mogelijk.
 
Oeps! Lees je dit na 12 december en wil je alsnog bestellen? Neem dan even telefonisch contact op met ons (0416-375933) wat de mogelijkheden zijn... want op=op.

Tijd voor Hollands Wild
Vanaf dit najaar werkt Henri samen met Hollands Wild als leverancier voor alle Wildgerechten. In onze hazenpeper vanaf nu dus Hollandse haas, en ook de hertenstoof en de wildsoep maken we van en mét Hollands Wild. Een prachtige samenwerking waar we trots op zijn!
Lees verder

Download de nieuwe kaart!
Ons nieuwe assortiment staat voor u klaar. We koken een complete collectie voor u – uit voorraad leverbaar – en daar zijn we trots op! Op onze kaart vindt u onze klassiekers, rijke soepen en sauzen, smakelijke gerechten en frisse dressings. 
Download hem hier!
 
En wat is er nieuw?

HENRI in een nieuw jasje
Na 39 jaar heeft Henri een nieuw jasje. Een jasje dat past bij onze constante kwaliteit en ervaring. Of eigenlijk is dat jasje een nieuwe koksbuis. Want Henri, dat is de kok voor de chef.
Lees verder

Nieuw! Verse, BIO Kromkommersoep
Vandaag introduceert Kromkommer samen met ons en Udea BV nieuwe, biologische verse kromme groente soepen. Te koop bij Ekoplaza. Wij zijn trots op deze prachtige samenwerking en onze nieuwe soepfamilie. 
Lees verder