Menu
Contact met Henri

Nieuws

Recall Henri éénpersoons kant-en-klaar maaltijden

WAARSCHUWING - HENRI roept éénpersoons kant-en-klaar maaltijden terug. Het betreft de volgende 450g verpakkingen in aluminium schaal, verkocht via DekaMarkt, PicNic, BP tankstations of de Familiebox, met bijbehorende streepjescode:
  • Ajam pangang - 8713041500867
  • Babi ketjap - 8713041500850
  • Couscous Maroccan -8713041500843
  • Hachee met aardappelpuree en rode kool - 8713041500898
  • Kip Mediterraans - 8713041500881
  • Penne carbonara - 8713041500874
Update 21-5: Het gaat om producten met houdbaarheidsdata tot maximaal 30 mei, die gekocht zijn vóór 18 mei 2019. Maaltijden met een langere houdbaarheid, gekocht vanaf 21 mei zijn helemaal in orde!!
 
Henri heeft in een klein aantal verpakkingen van bovenstaande eenpersoonsmaaltijden kleine gaatjes gevonden in de aluminium schaal, die niet altijd zichtbaar zijn. We kunnen om deze reden de microbiologische kwaliteit niet garanderen.
Dit voldoet niet aan de kwaliteitseisen die Henri stelt. Daarom willen wij iedereen oproepen die onlangs een Henri eenpersoonsmaaltijd in aluminium verpakking heeft gekocht, om deze niet meer te eten en weg te gooien.
 
Het gaat om Henri maaltijden in een aluminium schaal van 450 gram, met houdbaarheid tot uiterlijk 30 mei, gekocht vóór 18 mei 2019.
Voor alle andere Henri producten met langere houbaarheid, die u vanaf 21 mei hebt gekocht, of producten met andere streepjescodes, verpakt in plastic, geldt deze oproep niet.
 
Voor een volledige vergoeding van het aankoopbedrag, kunt u een foto van het product e-mailen naar: info@henri.nl, met als onderwerp ‘Recall maaltijd’. Vermeld in uw e-mail het aankoopbedrag, waar en wanneer u het product gekocht heeft, uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en IBAN bank- of gironummer, zodat het aankoopbedrag kan worden overgemaakt.
 
Indien u niet in de gelegenheid bent te e-mailen, kunt u de kartonnen sleeve toesturen aan:
Henri BV - Recall
Antwoordnummer 52007
5150 VB Drunen
Een postzegel is niet nodig.
 
Voor meer informatie, kunt u van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur contact opnemen met Henri BV via telefoonnummer 0416-375933.
 
Onze excuses voor het ongemak.
 
Alle betrokken verkooppunten en ook de Voedsel en Waren autoriteit zijn op de hoogte gebracht.
 
(afbeelding van betrokken producten)


Vegan Truffelmayonaise
Zoooo lekker! Onze nieuwe vegan truffelmayonaise met échte truffel. Deze mayo is zonder onnodige toevoegingen en op basis van romige, veganistische mayonaise. Gebruik hem op een broodje carpaccio, op een luxe hamburger, als smeersel bij brood, op pizza's, bij salades, etc. 
Lees verder

Nieuw: Parelcouscous
De kant-en-klare couscous met groenten is één van onze best verkopende producten. Niet voor niks: deze kant-en-klare topper is een ideale basis voor salades, maar ook warm erg lekker. En de couscous krijgt er een broertje bij: de Parelcouscous met groenten.
Lees verder

Download de zomerkaart!
Henri is de kok voor de chef! Met onze ruim 160 convenience producten -standaard op voorraad- brengen we tijd en rendement in de keuken. Nieuwsgierig naar onze nieuwe producten en het complete assortiment? Download dan snel de prijslijst. Of vraag hem aan, dan ontvang je van ons een handige uitklapbare versie van stevig papier om te bewaren.
Lees verder

Inspiratie: vega soep
Henri biedt 11 vegetarische soepen. Kant-en-klaar voor gebruik, maar je kan er natuurlijk zelf je eigen draai aan geven. We willen je daarvoor graag inspireren met een paar leuke recepten!
Lees verder