Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri op de Horecava

Verdien tijd en geld met je menukaart - en win! Te weinig handjes in de keuken? Wil je een beter rendement? Waste terugdringen? HENRI is de kok voor de chef. Kom langs op de Henri stand in de Foodhal (07.114) en ervaar hoe Henri jou kan ontzorgen. Neem je menukaart mee, dan kijken we hoe dat kan - en dan maak je meteen kans op een kookboek!
 
 

 

VERDIEN TIJD EN GELD MET JE MENUKAART 

Op onze stand gaan we graag met je in gesprek om te kijken hoe we jou kunnen ontzorgen. Heb je te weinig handjes in de keuken? Zoek je naar betere marges? Wil je waste terugdringen in je keuken? Neem je eigen menukaart mee en we kijken samen naar waar de (tijd) winst valt te halen. 

... EN MAAK KANS OP EEN KOOKBOEK!

En laat je je menukaart bij ons achter, voorzien van je gegevens, dan maak je ook nog eens kans op een tof kookboek!
 
We zien jou graag bij onze stand in de Foodhal, meteen na binnenkomst vanuit de Innovation Lab hal aan de rechterkant. Dat is standnummer 07.114, en dezelfde plek als vorig jaar.

Inspiratie? KOKVOORDECHEF.NL

 

Kom je niet naar de horecava of wil je vast kijken wat we aan inspiratie bij elkaar verzameld hebben voor jouw menukaart? Klik dan snel door naar kokvoordechef.nl. Boordevol recepten, inspiratie en calculaties.
Lees verder

Uitgekookt gecalculeerd
Henri biedt convenience die tijd terug brengt in je keuken. Convenience van een hoge, constante en culinaire kwaliteit. En Henri brengt niet alleen gemak in je keuken. Dankzij onze uitgekookte prijzen verhoog je je rendement. Een slimme chef zet Henri op de kaart. Bekijk onze voorbeeldcalculaties er zie waar je rendement zit als je met convenience werkt. 


Lees verder

Henri & Pulled Oats
Henri ontwikkelde twee prachtige gerechten voor Foodservice met Pulled Oats®: de nieuwe vleesvervanger op basis van haver. Een saus en maaltijdcomponent, die je zo op je menukaart kunt zetten. Producten die je tijdwinst brengen én rendement. Daarnaast zit je hiermee bovenop de vega trend: de producten maken het je makkelijk een vega(n) optie aan te bieden aan je gasten. 
Lees verder

Zo maak je effectief gebruik van convenience producten
Tijdgebrek is vandaag de dag probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Lees de tips voor het effectief inzetten van convenience producten en laat je inspireren door onderstaande recepten.
Lees verder