Menu
Contact met Henri

Nieuws

Winterassortiment vanaf 28-9-20

Met de komst van de herfst dus van het herfst/winterassortiment hebben wij ook een aantal wijzigingen doorgevoerd in onze prijslijst.

Update 27-10-20: De Biologische Quinoa naturel is helaas niet meer voorradig ivm de sluiting van de horeca. Dit product kan nog wel bij ons besteld worden per charge.

Download hier direct de laatste versie. 

 

Wat is er gewijzigd?
  • De winterproducten, zoals de stamppotten, erwtensoep en bruine bonensoep zijn weer bestelbaar.
  • Op dit moment hebben wij 86% van ons complete assortiment standaard op voorraad - deze producten kan je dus bestellen bij je groothandel. Wij spelen steeds flexibel in op de vraag en ontwikkelingen in de foodservice markt.  
  • Wij kunnen de producten die we tijdelijk niet op voorraad hebben, wel op bestelling maken. Je vindt deze producten op de laatste pagina van de prijslijst. Je kunt deze in overleg met uw accountmanager per batch bestellen.
  • De wildproducten zijn vanaf 1 november voorradig. Indien je de producten toch eerder zou willen hebben, dan kunnen wij deze ook per batch, op bestelling produceren. 
  • Er zijn géén prijsverhogingen doorgevoerd in verband met Covid-19.
Download hier de prijslijst

Lente/zomerprijslijst per 29-3-21
Al jaren is begin april hét moment dat ons Zomermenu live gaat. Helaas is de horeca nog steeds gesloten en zijn wij nog altijd genoodzaakt ons assortiment enigszins in te krimpen. Het grootste deel van de producten is gewoon voorradig en deze producten kan je dus bestellen bij je groothandel. Een klein aantal producten maken wij tot nader order alleen nog op bestelling.
Via het rechtermenu op de assortimentspagina filter je gemakkelijk op voorradige artikelen.

Download hier direct de nieuwe lente/zomerprijslijst.
Lees verder

Loaded fries recepten
Dé trend van nu: friet (of patat) toppings of te wel 'Loaded Fries'. Wij hebben al jaren ideale producten voor loaded fries in huis. We hebben een aantal recepten voor je uitgewerkt. Waaronder dit Frietje Sint Speciaal; helemaal van dit seizoen, met pepernoten én hazenpeper.
Lees verder

Nieuw! Thema proefpakketten
Om jullie in dit vrijwel beursloze tijdperk toch te kunnen voorzien van inspiratie, hebben we een paar proefpakketten samengesteld.
In het proefpakket zitten verschillende producten van Henri, met receptideeën wat je er mee kunt doen. Wil je een keer iets proberen? Vul dan het contactformulier in, en geef meteen aan hoe je de producten wilt ontvangen.
Lees verder

Bezorg- en afhaalmenu's
 
Een groot aantal zaken is gestart met bezorgen en/of afhalen. Jij ook? Hier vind je een aantal menu's - compleet met calculatie, adviesprijs en inzicht in je marge. Ook handig als je traiteursmaaltijden maakt. In een handomdraai creëer je een heerlijke maaltijd! 
 
Lees verder