Menu
Contact met Henri

Nieuws

Winterassortiment vanaf 28-9-20

Met de komst van de herfst dus van het herfst/winterassortiment hebben wij ook een aantal wijzigingen doorgevoerd in onze prijslijst. Download hier direct de laatste versie. 

 

Wat is er gewijzigd?
  • De winterproducten, zoals de stamppotten, erwtensoep en bruine bonensoep zijn weer bestelbaar.
  • Op dit moment hebben wij 86% van ons complete assortiment standaard op voorraad - deze producten kan je dus bestellen bij je groothandel. Wij spelen steeds flexibel in op de vraag en ontwikkelingen in de foodservice markt.  
  • Wij kunnen de producten die we tijdelijk niet op voorraad hebben, wel op bestelling maken. Je vindt deze producten op de laatste pagina van de prijslijst. Je kunt deze in overleg met uw accountmanager per batch bestellen.
  • De wildproducten zijn vanaf 1 november voorradig. Indien je de producten toch eerder zou willen hebben, dan kunnen wij deze ook per batch, op bestelling produceren. 
  • Er zijn géén prijsverhogingen doorgevoerd in verband met Covid-19.
Download hier de prijslijst

Nieuw! Thema proefpakketten
Om jullie in dit vrijwel beursloze tijdperk toch te kunnen voorzien van inspiratie, hebben we een paar proefpakketten samengesteld.
In het proefpakket zitten verschillende producten van Henri, met receptideeën wat je er mee kunt doen. Wil je een keer iets proberen? Vul dan het contactformulier in, en geef meteen aan hoe je de producten wilt ontvangen.
Lees verder

Bezorg- en afhaalmenu's
 
Een groot aantal zaken is gestart met bezorgen en/of afhalen. Jij ook? Hier vind je een aantal menu's - compleet met calculatie, adviesprijs en inzicht in je marge. Ook handig als je traiteursmaaltijden maakt. In een handomdraai creëer je een heerlijke maaltijd! 
 
Lees verder

Update Assortiment: 4-9-20
In de loop van de komende tijd komen er regelmatig producten bij. Op deze plek vind je de laatste update van de lijst, en de wijziging.
Lees verder

Ons assortiment per 1 juni
Weer open! Je hebt je ongetwijfeld verdiept in alle regelgeving en adviezen vanuit o.a. KHN, en deze vormgegeven in jouw zaak, of waar je werkt. Daar kunnen we je verder niet bij helpen. Waar we wel mee kunnen helpen, is met onze producten. Want juist nú draait het om een goede marge, en dus is het slim én efficient om convenience te gebruiken. Hier leggen we uit welke producten we 1 juni voor je op voorraad zullen hebben.
Lees verder