Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuw! Thema proefpakketten

Om jullie in dit vrijwel beursloze tijdperk toch te kunnen voorzien van inspiratie, hebben we een paar proefpakketten samengesteld.
In het proefpakket zitten verschillende producten van Henri, met receptideeën wat je er mee kunt doen. Wil je een keer iets proberen? Vul dan het contactformulier in, en geef meteen aan hoe je de producten wilt ontvangen.

 

PAKKET 1:

Culinair gemak met sauzen.
In het pakket:
- Demi glace
- Beurre blanc
- Truffelmayo
Je maakt sauzen, en staat niet achter de kwaliteit van poeders. Vers maken is echter veel werk, dus een basissaus zou je veel werk schelen.
Kies dan voor dit pakket: met de demi glace kan je zelf je sauzen verder bereiden zoals je wilt. Maar dan vanuit een goede kant-en-klare, verse basis demi glace. De beurre blanc kan je zó gebruiken, maar natuurlijk ook gebruiken als basis voor andere sauzen op boterbasis.
De truffelmayo is super veelzijdig in de keuken... en ook nog eens vegan.


PAKKET 2

Take away & bezorging - Hollands
In het pakket:
- Wortelstamppot zonder spek
- Hachee
Zet je in op afhalen en bezorging? Maar ben je wel scherp op de inkoopprijs én het aantal uren die je in de keuken staat? Probeer dan onze stamppot met hachee. Uit de stamppot haal je ruim 6 porties, uit de hachee 10-12. Dat betekent dat je inkoop op max. €4.50 zit. 


PAKKET 3

Trend: Poke&veggie bowls
In het pakket:
- Basmatirijst
- vegan korma
Poke bowls, ze staan op de kaart van Groningen tot Maastricht en van Noordwijk tot Winterswijk. Een gewild gerecht van met name de dames in je zaak, die op zoek zijn naar een gezond gerecht. Met onze kant-en-klare basmatirijst heb je een mooie, niet-plakkerige rijstkorrel die zich goed laat verwerken in een pokebowl. Die combineer je met je eigen ingredienten zoals avocado, zalm en sojabonen. Of maak eens een veggie bowl. Een variant van de pokebowl, en wat meer passend bij het winterseizoen. Je combineert verse groenten en peulvruchten dan met de basmati en een curry. Bijvoorbeeld de vegan Indiase korma uit het pakket.  

PAKKET 4

Trend: loaded fries
In het pakket:
- daging rendang
- truffelmayonaise
Nog een trend waar je niet omheen kunt: loaded fries of toppings voor friet (of patat... maar wij zeggen friet;-)). Move over kapsalon en frietje oorlog. De klant van tegenwoordig wil méér. Dus maak een frietje truffelmayo of een Indonesisch frietje stoof. Leef je uit - en we hebben ideeen en recepten genoeg om verder met je mee te denken!




Interesse? Vul hier het formulier in!

Vacatures!
We hebben weer nieuwe vacatures! We zoeken:
  • Medewerkers inpak & expeditie
  • Teamverantwoordelijke expeditie
  • Stagiaire verkoop binnendienst
  • Stagiaire marketing en communicatie

Klik verder voor de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder

Onze voorraad
De sluiting van de horeca heeft een grote impact op onze bedrijfsvoering. Hierbij willen we delen wat dat mogelijk voor u als klant kan betekenen.
Lees verder

Henri op etenover.nl
Er staat bij ons in ons magazijn in Elshout nog ruim 35.000 kilo kant-en-klare, koelverse soepen, sauzen en maaltijden op voorraad. Producten die normaal hun weg vinden naar de horeca in Nederland. Door de sluiting van de horeca vanwege corona, viel de klantenkring van het Drunense familiebedrijf in één keer weg. Orders werden gecancelled.
Het is ongelofelijk om te zien dat de supermarkten moeite hebben om aan het aanbod te voldoen, terwijl het magazijn van Henri vol ligt. Daarom zoekt Henri naar manieren om haar producten naar de consument te brengen. Het eerste, prachtige initiatief dat ons daarbij helpt is www.etenover.nl.
Lees verder

Henri & Corona
Henri volgt de aanbevelingen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus op de voet. Diverse leveranciers en klanten vragen ons naar de maatregelen die wij nemen met betrekking tot de uitbraak van het coronavirus. We zijn ons bewust van mogelijke gevolgen voor de levering van onze producten als gevolg van de uitbraak van het coronavirus.
Onderstaand vindt u onze acties en maatregelen die wij in acht nemen in grove lijnen om deze gevolgen te beperken.
Lees verder

Doe mee aan de Vega Restaurantweek
Van 9 tot en met 15 maart is het De Vegetarische Restaurantweek! (en Henri is wederom partner!) De week is onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees. Die wordt ondersteund met een grote nationale campagne (denk: op televisie, posters op treinstations, radiospots, aandacht in magazines en kranten). En dus zal heel Nederland een week lang in het teken zal staan van ‘minder vlees’. Een groot podium dus! Een mooie kans om jouw zaak van een andere kant te laten zien. Goed voor je imago én potentiele klanten! Doe je mee?
Lees verder