Menu
Contact met Henri

Nieuws

Verse aspergesoep

We hebben dé lekkerste verse aspergesoep nu ook beschikbaar voor de horeca, in grootverpakking! Handig voor take-away en bezorgen, of voor straks op je kaart. Je bestelt hem vanaf nu bij je horecagroothandel!


ASPERGESOEP

Hij is er: de aspergesoep met verse asperges van Walter Gubbels uit Helvoirt. Dat is op een steenworp van Henri vandaan. De soep heeft dus lage foodmiles. Maar hij is ook nog anti-verspilling... wist je dat?
 

NO WASTE

“We maken de aspergesoep met verse asperges,” vertelt Patrick van Team Premium, het team dat de aspergesoep maakt. “Deze asperges worden door Gubbels geoogst, geschild en vers aangeleverd bij onze verssnijderij in Vlijmen. Zij snijden ze voor ons in mooie stukken voor in de soep.” De soep blijkt het eerste No-waste product van Henri te zijn. Patrick vervolgt: “Asperges worden allemaal op dezelfde lengte gesneden. Zowel voor ons als voor de consument. We maken een puree van deze afsnijdsels. Deze puree gebruiken we als sterke basis voor de soep. En dat doen we al jaren.”
 
De soep is dus niet alleen duurzaam, maar ook erg lekker. Nu handig voor take-away en bezorging... en wie weet straks op het terras & weer op de kaart!
 
Kijk hieronder het korte filmpje over onze asperges en hoe we de soep maken:

Einde aspergeseizoen
Vandaag (24 juni) is officieel het einde van het aspergeseizoen. Onze teler Toon van Dinter van Van Dinter Smaakasperges legt kort uit wanneer de precieze datum is en waarom de telers de planten dan door laten groeien.

 
Check het filmpje

Blog: Veel Henri producten zijn glutenvrij
Sinds jaar en dag proberen wij onze gerechten, daar waar mogelijk, standaard glutenvrij te maken. Meer dan de helft (59%) van ons assortiment is dan ook glutenvrij!
Els van Olphen, moeder van de huidige eigenaren Ad en Els van Olphen, is coeliakie patiënt. Dus uit eigen ervaring weten wij hoe fijn het is om gewoon mee te kunnen eten met de rest. Onze gerechten zijn dan ook geen specifieke dieetproducten, maar gewoon ons standaard assortiment. 
Lees verder

Download de zomerkaart!
Henri is de kok voor de chef! Met onze convenience producten -standaard op voorraad- brengen we tijd en rendement in de keuken. Nieuwsgierig naar onze producten en het complete assortiment? Download dan snel de prijslijst. Of vraag hem aan, dan ontvang je van ons een handige uitklapbare versie van stevig papier om te bewaren. 
Lees verder

Personeelstekort? Ga anders werken!
Personeelsgebrek is probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Check het stappenplan en ga aan de slag!
Lees verder

Prijslijst - update per 31-1
Vanaf vandaag gaan we stapsgewijs weer producten toevoegen aan de prijslijst. Voor nu is dit het assortiment: per 10-2 komen we terug met een update en weer nieuw toegevoegde producten!
Download hier de lijst.
Lees verder