Menu
Contact met Henri

Nieuws

Verse aspergesoep

We hebben dé lekkerste verse aspergesoep nu ook beschikbaar voor de horeca, in grootverpakking! Handig voor take-away en bezorgen, of voor straks op je kaart. Je bestelt hem vanaf nu bij je horecagroothandel!


ASPERGESOEP

Hij is er: de aspergesoep met verse asperges van Walter Gubbels uit Helvoirt. Dat is op een steenworp van Henri vandaan. De soep heeft dus lage foodmiles. Maar hij is ook nog anti-verspilling... wist je dat?
 

NO WASTE

“We maken de aspergesoep met verse asperges,” vertelt Patrick van Team Premium, het team dat de aspergesoep maakt. “Deze asperges worden door Gubbels geoogst, geschild en vers aangeleverd bij onze verssnijderij in Vlijmen. Zij snijden ze voor ons in mooie stukken voor in de soep.” De soep blijkt het eerste No-waste product van Henri te zijn. Patrick vervolgt: “Asperges worden allemaal op dezelfde lengte gesneden. Zowel voor ons als voor de consument. We maken een puree van deze afsnijdsels. Deze puree gebruiken we als sterke basis voor de soep. En dat doen we al jaren.”
 
De soep is dus niet alleen duurzaam, maar ook erg lekker. Nu handig voor take-away en bezorging... en wie weet straks op het terras & weer op de kaart!
 
Kijk hieronder het korte filmpje over onze asperges en hoe we de soep maken:

Pastasaus in portieverpakking
Op zoek naar goede kwaliteit in het kant-en-klaar schap? Ontdek onze pastasauzen: boordevol groenten en verse room. Vegetarisch of met vlees met sterren. Geen gekke toevoegingen. Vers bereid door onze koks en makkelijk verpakt per 2 porties.


Lees verder

Blog: Convenience is de oplossing
Convenience is absoluut een onderdeel van de oplossing van het hashtagpersoneelstekort in de horeca. Felice schreef er deze korte blog over.
Lees verder

Verruiming assortiment
Yes!! Eindelijk. Eindelijk licht aan het eind van de tunnel. Wij zijn superblij dat de meeste van onze klanten weer open mogen. En... dat betekent ook dat wij ons assortiment weer verruimen. Download hier direct de prijslijst.


 
Lees verder

Personeelstekort? Ga anders werken.
Personeelsgebrek is probleem nummer één in de professionele keuken. En de verwachting is dat dit tekort in september nóg verder op gaat lopen. Dat betekent dat je handjes tekort gaat komen in je keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Check het stappenplan en ga aan de slag!
Lees verder