Menu
Contact met Henri

Nieuws

Winterassortiment - update per 25-11

Wij hebben besloten om ons winterassortiment enigszins aan te passen en verder in te krimpen: u kunt hier de laatste versie downloaden. 
 
Henri staat voor transparantie en daarom willen we graag eerlijk en open communiceren. Daarnaast willen we professioneel omgaan met u als gewaardeerde klant, kwaliteit leveren en service verlenen zoals we gewend zijn.

Maar ook het menselijke aspect staat bij ons hoog in het vaandel. Door de maatregelen rondom het Coronavirus hebben onze medewerkers zich keihard ingezet in een continue veranderende werkomgeving. Deze manier van werken, in combinatie met een ongekend grote vraag naar onze producten, vergt veel energie. En juist daar willen we zuinig op zijn, zodat we kwaliteit kunnen blijven leveren.
Het punt is gekomen dat het steeds vaker voorkomt dat we het zeer uitgebreide aanbod aan producten niet meer kunnen leveren, iets dat u mogelijk als klant hebt gemerkt.
 
Wij zullen onze productie tijdelijk aanpassen naar een voor onze medewerkers draagbare situatie. Dit brengt intern het aanpassen van productie uren met zich mee, zorgt voor verschuivingen in capaciteit van productielijnen en het terugbrengen van het aantal te voeren producten. Dit laatste treft met name een aantal van onze Henri foodservice producten en Henri consumentenverpakkingen saus en soep, die we om die reden tijdelijk uit ons assortiment hebben gehaald. 
 
Door deze aanpassingen proberen we zoveel mogelijk continuïteit te bieden voor de aankomende periode, zodat u en alle andere klanten een zo optimaal afgestemd producten kunnen leveren aan uw gast of klant.
 
Wij hopen dat u begrip heeft voor deze situatie.
Pastasaus in portieverpakking
Op zoek naar goede kwaliteit in het kant-en-klaar schap? Ontdek onze pastasauzen: boordevol groenten en verse room. Vegetarisch of met vlees met sterren. Geen gekke toevoegingen. Vers bereid door onze koks en makkelijk verpakt per 2 porties.


Lees verder

Blog: Convenience is de oplossing
Convenience is absoluut een onderdeel van de oplossing van het hashtagpersoneelstekort in de horeca. Felice schreef er deze korte blog over.
Lees verder

Verruiming assortiment
Yes!! Eindelijk. Eindelijk licht aan het eind van de tunnel. Wij zijn superblij dat de meeste van onze klanten weer open mogen. En... dat betekent ook dat wij ons assortiment weer verruimen. Download hier direct de prijslijst.


 
Lees verder

Personeelstekort? Ga anders werken.
Personeelsgebrek is probleem nummer één in de professionele keuken. En de verwachting is dat dit tekort in september nóg verder op gaat lopen. Dat betekent dat je handjes tekort gaat komen in je keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Check het stappenplan en ga aan de slag!
Lees verder