Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri & Kerstmenu

Henri is de kok voor de chef! Ook nu. Onze producten zijn ideaal voor een gemakkelijk Kerstmenu, in de horeca (handig voor een afhaalmenu), maar ook bijvoorbeeld in de zorg. Kies bijvoorbeeld als voorgerecht een romige mosterdsoep of goedgevulde vissoep. En als hoofdgerecht nostalgische hazenpeper van haas van Hollands Wild, of boeuf bourguignon met zuurkoolstamppot of aardappelpuree.
 

Hazenpeper

De hazenpeper is van oudsher écht een gerecht dat in Nederland met Kerst gegeten wordt. Heerlijk, met bijvoorbeeld rode kool en aardappelpuree.
De hazenpeper die wij maken, wordt bereid met haas van Hollands Wild. Dat betekent dat de haas ook echt van Nederlandse bodem is en niet wordt geïmporteerd.
 

Lokaal wild, duurzaam maar onbenut

90% van het wild dat we in Nederland eten wordt geïmporteerd, een deel daarvan is gekweekt. Men importeert bijvoorbeeld hertenvlees uit Nieuw Zeeland met vele onnodige foodmiles tot gevolg. Dat terwijl jagers ganzen uit onze Hollandse polders moeten vernietigen. Volledig onnodige verspilling van goed voedsel. Duurzamer en natuurlijker vlees dan lokaal wild is er niet en het zit vol natuurlijke voedingsstoffen.
 

Hollands Wild, lekker vlees uit onze eigen natuur

Hollands wild werkt enkel met vlees van wild dat gevangen is binnen de kaders van het in Nederland strikt gereguleerde faunabeheer. Menselijk ingrijpen in regionale wildstand is helaas vaak nodig. Maar laten we dan die “oogst” vooral nuttig gebruiken! Hollands Wild doet dat door Nederland kennis te laten maken met een complete reeks van lekkere producten uit de lokale natuur. Dus niet alleen ganzen, maar ook andere soorten wild. Zoals de haas dus, waar wij een authentieke hazenpeper van maken.


 
Winterassortiment - update per 25-11
Wij hebben besloten om ons winterassortiment enigszins aan te passen en verder in te krimpen: u kunt hier de laatste versie downloaden. 
Lees verder voor onze uitleg daarvoor

Pastasaus in portieverpakking
Op zoek naar goede kwaliteit in het kant-en-klaar schap? Ontdek onze pastasauzen: boordevol groenten en verse room. Vegetarisch of met vlees met sterren. Geen gekke toevoegingen. Vers bereid door onze koks en makkelijk verpakt per 2 porties.


Lees verder

Blog: Convenience is de oplossing
Convenience is absoluut een onderdeel van de oplossing van het hashtagpersoneelstekort in de horeca. Felice schreef er deze korte blog over.
Lees verder

Verruiming assortiment
Yes!! Eindelijk. Eindelijk licht aan het eind van de tunnel. Wij zijn superblij dat de meeste van onze klanten weer open mogen. En... dat betekent ook dat wij ons assortiment weer verruimen. Download hier direct de prijslijst.


 
Lees verder