Menu
Contact met Henri

Nieuws

Download de zomerkaart!

Henri is de kok voor de chef! Met onze convenience producten -standaard op voorraad- brengen we tijd en rendement in de keuken. Nieuwsgierig naar onze producten en het complete assortiment? Download dan snel de prijslijst. Of vraag hem aan, dan ontvang je van ons een handige uitklapbare versie van stevig papier om te bewaren. 
 
Download HIER de prijslijst.

Of vraag de papieren versie aan door DIT FORMULIER in te vullen. Bellen mag ook: 0416-375933. Dan sturen we hem op.

Je bestelt de soepen, sauzen en maaltijden van Henri bij de Horecagroothandel. Wil je een lijst met de artikelnummers van Hanos, Sligro of Bidfood? Stuur dan een e-mail naar onze verkoop binnendienst, en geef aan welke je wilt ontvangen. 
Je kunt ook contact opnemen met hen als je een product wilt bestellen dat niet is opgenomen in het assortiment van jouw groothandel.
Personeelstekort? Ga anders werken!
Personeelsgebrek is probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Check het stappenplan en ga aan de slag!
Lees verder

Prijslijst - update per 31-1
Vanaf vandaag gaan we stapsgewijs weer producten toevoegen aan de prijslijst. Voor nu is dit het assortiment: per 10-2 komen we terug met een update en weer nieuw toegevoegde producten!
Download hier de lijst.
Lees verder

Loaded fries recepten
Dé trend van nu: friet (of patat) toppings of te wel 'Loaded Fries'. Wij hebben al jaren ideale producten voor loaded fries in huis. We hebben een aantal recepten voor je uitgewerkt. Waaronder dit Frietje Sint Speciaal; helemaal van dit seizoen, met pepernoten én hazenpeper.
Lees verder

Blog: Convenience is de oplossing
Convenience is absoluut een onderdeel van de oplossing van het hashtagpersoneelstekort in de horeca. Felice schreef er deze korte blog over.
Lees verder