Menu
Contact met Henri

Nieuws

Download het winterassortiment 22/23

Met de komst van de herfst gaan wij naar ons herfst/winterassortiment. Dat betekent dat onze rijkgevulde, stevige erwtensoep er weer is. Maar ook onze pompoensoep en natuurlijk de stamppotten. Én de hazenpeper van gestoofde haas van Hollands Wild. 


Even op een rijtje:
  • De winterproducten; de stamppottenerwtensoep en pompoensoep zijn weer bestelbaar.
  • De culinaire specials hazenpeper en de kreeftensoep zijn dit najaar beschikbaar, speciaal voor en tot en met Kerstmis. Daarna geldt: op=op!
  • Nieuw: vegan zoete aardappelstamppot, een smakelijk stamppotje van zoete aardappel en spinazie, smeuïg dankzij sojaroom.
  • Terug in het assortiment: o.a. de kerriesoep en Thaise groene curry.
  • Heeft u graag een gedrukte prijslijst van ons? Stuur ons een e-mail, dan sturen we hem op. Liever een lijst met de artikelnummers van Hanos, Bidfood of Sligro? Stuur een mail of bel ons even: 0416-375933.Nieuwe prijslijst
We hebben per 6 februari onze verkoop adviesprijzen aangepast. Download hier de prijslijst. 

Lees verder

Vernieuwde korma met Seitan van BUMI
We hebben onze Indiase korma aangepast! Hij is verrijkt met Seitan van BUMI: een vleesvervanger op basis van tarwe. Op deze manier zet je in een handomdraai een verrassend vegan gerecht op de kaart, mét een goede voedingswaarde.
Lees verder

Henri & Kerstmenu
Henri is de kok voor de chef! Onze producten zijn ideaal voor een gemakkelijk Kerstmenu, in de horeca, maar ook in (party)catering en in de zorg. Kies bijvoorbeeld als voorgerecht een romige mosterdsoep of goedgevulde vissoep. En als hoofdgerecht nostalgische hazenpeper van haas van Hollands Wild. Of de langzaam gegaarde boeuf bourguignon, met zuurkoolstamppot of aardappelpuree.
En check het Kerstmenu

Blog: minder waste
Vanaf vandaag start de Verspillingsvrije Week. Niemand wil voedsel verspillen. Niet alleen omdat het geld kost. Je hebt er ook tijd en moeite ingestoken. En buiten dat, het is natuurlijk ook gewoon belangrijk; prettiger voor je geweten en beter voor de planeet. Er zijn best wat oplossingen om je waste tegen te gaan. Naast efficienter werken kan je je creativiteit inzetten. We hebben wat denkrichtingen op een rijtje gezet: doe er je voordeel mee!
Lees verder