Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri & Kerstmenu

Henri is de kok voor de chef! Onze producten zijn ideaal voor een gemakkelijk Kerstmenu, in de horeca, maar ook in (party)catering en in de zorg. Kies bijvoorbeeld als voorgerecht een romige mosterdsoep of goedgevulde vissoep. En als hoofdgerecht nostalgische hazenpeper van haas van Hollands Wild. Of de langzaam gegaarde boeuf bourguignon, met zuurkoolstamppot of aardappelpuree.

We hebben voor u een voorbeeld Kerstmenu gemaakt, dat u hier kunt downloaden. Printen en klaar! Wilt u aanpassingen maken? Neem contact met ons op - dan passen we het voor u aan, naar wens met logo etc.

De recepten die bij deze smakelijke gerechten horen:


 

Vernieuwde korma met Seitan van BUMI
We hebben onze Indiase korma aangepast! Hij is verrijkt met Seitan van BUMI: een vleesvervanger op basis van tarwe. Op deze manier zet je in een handomdraai een verrassend vegan gerecht op de kaart, mét een goede voedingswaarde.
Lees verder

Download het winterassortiment 22/23
Met de komst van de herfst gaan wij naar ons herfst/winterassortiment. Dat betekent dat onze rijkgevulde, stevige erwtensoep er weer is. Maar ook onze pompoensoep en natuurlijk de stamppotten. Én de hazenpeper van gestoofde haas van Hollands Wild. Download hier direct de laatste versie.

Lees verder

Blog: minder waste
Vanaf vandaag start de Verspillingsvrije Week. Niemand wil voedsel verspillen. Niet alleen omdat het geld kost. Je hebt er ook tijd en moeite ingestoken. En buiten dat, het is natuurlijk ook gewoon belangrijk; prettiger voor je geweten en beter voor de planeet. Er zijn best wat oplossingen om je waste tegen te gaan. Naast efficienter werken kan je je creativiteit inzetten. We hebben wat denkrichtingen op een rijtje gezet: doe er je voordeel mee!
Lees verder

Verrassen op je kaart? Curries!
Wist je dat wij fantastische (vega) curries maken? Basmatirijst erbij, mooi aftoppen met verse koriander en noten of bijv. serveren met gebakken halloumi of de Indiase kaas paneer. Of maak een curry bowl! Zet deze curries op je kaart, of neem ze op in een buffet! 
Lees verder