Menu
Contact met Henri

Nieuws

Verse boerenkool oogst staat onder druk!

Bij Henri werken we met ingrediënten van het seizoen. Dat is lekkerder, gezonder en duurzamer. Maar helaas hebben we dan ook te maken met de natuur...

 

Door de natte weersomstandigheden staat de oogst van verse boerenkool onder druk!

Het najaar van 2023 was het natste najaar ooit gemeten. Dat heeft invloed op de bodem en de boerenkool planten. Daardoor is het moeilijk om te oogsten en komt er minder van het land. 
Onze verse boerenkoolstamppot bereiden wij met verse boerenkool. Dat is een belofte, die we graag waarmaken. We doen ons uiterste best om de boerenkoolstamppot zo lang mogelijk uit voorraad te kunnen leveren. Het kan echter zijn dat het seizoen dit jaar eerder stopt of dat de levertijd deze overheerlijke klassieke stamppot wat langer is.

Wij houden u graag op de hoogte!


Plantbased: zet het op de kaart!
Met de producten van Henri is het heel eenvoudig om lekkere plantbased gerechten op de kaart te zetten. Zo verrast u de gast steeds weer opnieuw met een ruime keuze aan vegetarische opties.
Lees verder

'NIEUW' Super Soep
Niet vullen maar (op)voeden! Met ons nieuwe concept 'Super Soep' dragen wij niet alleen bij aan jouw gezondheid, maar ook aan de gezondheid van kinderen - die in armoede opgroeien. Van iedere verkochte kilogram soep dragen wij € 0,10 bij aan initiatieven die gezond eten mogelijk maken voor kinderen, die in armoede opgroeien.
Lees verder

Een gezonde sportomgeving met lekker eten!
Henri is de helpende hand in de keuken, dus ook in de keuken van de sportclub! Met onze maaltijdcomponenten kun je gemakkelijk voedzaam en lekker eten serveren.
Lees verder

Winterassortiment
Bij Henri volgen we de seizoenen. We zijn als een KOK zo blij dat er weer verse boerenkool van het land komt.
Dat betekent tijd voor een nieuwe menukaart.
Vanaf 2 oktober gaat de nieuwe winterkaart in.

Zorg dat je weer helemaal up-to-date bent en download hier de nieuwe assortimentslijst.
Lees verder