Menu
Contact met Henri

Carbonarasaus

Deze romige pastasaus met Grano Padano kaas en *** Beter Leven spek is een echte allemansvriend. Lekker bij pasta! Het spek in de saus komt van Livar: het Limburgse kloostervarken.
 
De oorsprong van deze bontgekleurde varkens ligt op abdij Lilbosch in Echt. Daar kunnen de Livar varkens naar hartenlust in de kloostertuinen wroeten en rollen in de modder. Op de abdij worden de varkens met liefde verzorgd door de monniken. Omdat er helaas te weinig kloosters en te weinig monniken zijn is Livar met steun van de monniken op zoek gegaan naar andere bijzondere locaties waar de Livarvarkens op een net zo dierwaardige manier kunnen worden gehouden. Op dit moment worden op vier locaties Livarvarkens gehouden. Al deze locaties hebben gemeen dat de varkens van het hetzelfde authentieke ras/kruising zijn en dezelfde natuurlijke voeding krijgen als op de kloosterboerderij. Verder hebben alle varkens binnen een bed van stro en een uitloop naar buiten. En ze worden natuurlijk op alle locaties met evenveel zorg en aandacht opgevoed.
 
Het bekertje bevat 1 portie pastasaus.

< terug naar overzicht