Menu
Contact met Henri

Service

Koelvers

Henri B.V. is een producent van koelverse soepen, sauzen en maaltijdcomponenten. Al meer dan 37 jaar levert Henri excellente kwaliteit aan o.a. horeca, (bedrijfs)catering en instellingen. De producten worden koelvers geleverd, zodat ze hun goede eigenschappen het best behouden.

 

Assortiment

De koelverse gerechten van Henri zijn ingedeeld in vijf thema-keukens:
Een speciale plek is gemaakt voor de portieverpakkingen van Henri. Een aantal van deze maaltijden is sinds kort ook te koop voor particulieren, zodat iedereen kan genieten van Henri - ook thuis. De maaltijden zijn te koop bij Jumbo.

 

Omzetverhogend

Harrie van Olphen begon in 1979 te koken met maar één doel: ondernemers helpen hun omzet te verhogen. Hoe? Door lekkere en goede gerechten te maken, waar de gast warm voor loopt. Gerechten die tijdwinst opleveren in de keuken én een goede prijs hebben dankzij schaalvergroting. En daarmee dus de kostprijs verlagen.


Prijzen en voorwaarden

Download gerust onze prijslijsten. Al onze prijzen zijn bruto verkoopadviesprijzen.
Download hier onze algemene (AKSV) verkoopvoorwaarden.
 

Voorwaarden Beter Leven (van toepassing voor groothandels)

Afnemers van producten met het Beter Leven keurmerk mogen uitsluitend communiceren over dit keurmerk als zij zijn goedgekeurd voor deelname door de Stichting Beter Leven keurmerk. Overige afnemers mogen het Beter Leven keurmerk niet gebruiken anders dan het keurmerk dat op de verpakking van het product staat. Ben u goedgekeurd voor het Beter Leven keurmerk door Stichting Beter Leven keurmerk? Zo ja, dan mag u communiceren over dit keurmerk. Zo nee, dan mag u niet over het Beter Leven keurmerk communiceren. Om toch Beter Leven producten te mogen verhandelen, vult u deze verklaring in. Voor meer informatie, klik hier