Nieuws

Soepen met Sterren
Onze menukaart heeft niet alleen een aantal nieuwe gerechten, maar ook een heleboel vernieuwde recepturen. Onze productontwikkelaars zijn druk geweest met de koelverse soepen. Zover ze dan nog niet waren, zijn ze nu allemaal 100% natuurlijk, en voorzien van Beter Leven keurmerk vlees. Welke soepen heeft Henri nu eigenlijk allemaal in het assortiment?
Heldere soepen
Biologische groentesoep ***3 sterren Beter Leven
Groentesoep met balletjes *1 ster Beter Leven
Kippensoep ***3 sterren Beter Leven
Roomsoepen
Aspergesoep (zomerseizoen)
Kerriesoep met kip ***3 sterren Beter Leven
Oesterzwamsoep V (nieuw)
Wildsoep (wildseizoen)
(licht) Gebonden soepen
Chinese tomatensoep ***3 sterren Beter Leven
Goulashsoep met Eco Fields rundvlees ***3 sterren Beter Leven
Japanse noedelsoep ***3 sterren Beter Leven
Minestronesoep ***3 sterren Beter Leven
Thaise kokossoep met kip ***3 sterren Beter Leven
Tomaten-groentesoep ***3 sterren Beter Leven
Tomatensoep met balletjes *1 ster Beter Leven
Soepen gemaakt op basis van gepureerde groenten / peulvruchten
Pompoensoep V (winter)
Bruine bonensoep met Livar scharrelvlees (winter) ***3 sterren Beter Leven
Erwtensoep met Livar scharrelvlees (winter) ***3 sterren Beter Leven
Wist u dat u op onze assortimentspagina met het filter rechts gemakkelijk de Beter Leven gerechten kunt selecteren? Gewoon een vinkje zetten voor 'Beter Leven'. Of klik hier!
Nieuw! Soto ajam – Indonesische kippensoep
Nieuw in ons assortiment: soto ajam. Een Indonesische rijkgevulde, kruidige soep met taugé, ui, rijst en twee sterren beter leven Kemper kip. Je proeft citroenblad en sereh. Deze bijzondere soep werd ontwikkeld door Kristy, derdejaars studente Fooddesign aan de HAS in Den Bosch.
Henri in sterrenstijl deel 1: Kalfsragout Eco Fields
Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet. We vroegen de Italiaanse sterrenchef Gianfranco Chiarini zich eens uit te leven met onze koelverse soepen, sauzen en maaltijdcomponenten. Een feest voor hem: “I love to work with these lovely fresh, pure food by Henri. I think Henri has the best convenience in Europe.”
Enquéte
Henri is op dit moment bezig met het restylen van de website. Wij willen natuurlijk graag weten wat uw wensen zijn. Daarom vragen wij u onderstaande korte vragenlijst in te vullen. We zijn benieuwd naar uw mening en ideeën. Wat zoekt u op onze site? Wat vind u interessant? De resultaten nemen we mee in het ontwerp van de nieuwe site.
Aspergesoep met Brabantse asperges!
Speciaal voor uw gasten hebben we onze uiterste best gedaan. We hebben namelijk nú al onze culinaire aspergesoep, met verse, Brabantse asperges. Zodat u deze -traditiegetrouw- met Pasen al op de kaart kunt zetten.
Kalfsragout met Eco Fields biologisch kalfsvlees
Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, diervriendelijker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. Nog beter: alles tegelijkertijd! En zo heeft onze kalfsragout onlangs een grote verbetering ondergaan. Hij wordt nu namelijk gemaakt van drie sterren Beter Leven Eco Fields kalfsvlees.