Nieuws

Een gezonde sportomgeving met lekker eten!
Henri is de helpende hand in de keuken, dus ook in de keuken van de sportclub! Met onze maaltijdcomponenten kun je gemakkelijk voedzaam en lekker eten serveren.
Lees hier hoe je dat doet:
Onze gerechten kun je gemakkelijk verwarmen in een combi-steamer. De bereidingswijze staat op de verpakking.
Is er nog geen combi-steamer in de keuken aanwezig? Onderzoek de mogelijkheden om deze voor een aantrekkelijk bedrag te leasen.
Is leasen toch geen opie? Niet getreurd! Als je grote pannen hebt, dan kun je deze vullen met water. Breng het water tegen de kook aan en leg de verpakkingen erin. Op de verpakking staat vermeld hoe lang het duurt om deze goed te verwarmen.
Bij grote groepen adviseren we om de gerechten warm te houden in shaving dishes. Je kunt de gerechten dan per portie uitserveren of aanbieden in buffetvorm.
We hebben al wat leuke gerechten en combinaties voor je uitgewerkt.
Wat dacht je van:
Wortelstamppot met oude kaas en BBQsaus
Spaghetti bolognese
Chili con carne met rijst en nacho chips
Frietje rendang
Poké bowl
We kunnen de recepten sturen met een kostprijsindicatie. Vraag deze aan via: info@henri.nl

Wil je disposables of servies gebruiken?
Er zijn veel leuke en duurzame keuzes in disposables. Ook zijn er originele kartonnen foodboxjes te koop.
Of wil je de gerechten vanuit een buffet serveren? We kunnen je helpen met leuke buffetkaartjes om aan te duiden welke gerechten je serveert.
Vraag deze gerust bij ons aan via info@henri.nl
Onze producten zijn te verkrijgen via diverse groothandels. Informeer bij je groothandel over de levertijden of neem gerust contact op met ons kantoor: 0416 375933
Henri biedt een groot deel van de oplossing. Verse groenten of andere toppings kunnen wij echter niet leveren.
1. Check welke apparatuur beschikbaar is in de keuken
Onze gerechten kun je gemakkelijk verwarmen in een combi-steamer. De bereidingswijze staat op de verpakking.
Is er nog geen combi-steamer in de keuken aanwezig? Onderzoek de mogelijkheden om deze voor een aantrekkelijk bedrag te leasen.
Is leasen toch geen opie? Niet getreurd! Als je grote pannen hebt, dan kun je deze vullen met water. Breng het water tegen de kook aan en leg de verpakkingen erin. Op de verpakking staat vermeld hoe lang het duurt om deze goed te verwarmen.
Bij grote groepen adviseren we om de gerechten warm te houden in shaving dishes. Je kunt de gerechten dan per portie uitserveren of aanbieden in buffetvorm.
2. Maak een keus uit onze menusuggesties
We hebben al wat leuke gerechten en combinaties voor je uitgewerkt.
Wat dacht je van:
Wortelstamppot met oude kaas en BBQsaus
Spaghetti bolognese
Chili con carne met rijst en nacho chips
Frietje rendang
Poké bowl
We kunnen de recepten sturen met een kostprijsindicatie. Vraag deze aan via: info@henri.nl

3. Denk na over hoe je het gaat serveren
Wil je disposables of servies gebruiken?
Er zijn veel leuke en duurzame keuzes in disposables. Ook zijn er originele kartonnen foodboxjes te koop.
Of wil je de gerechten vanuit een buffet serveren? We kunnen je helpen met leuke buffetkaartjes om aan te duiden welke gerechten je serveert.
Vraag deze gerust bij ons aan via info@henri.nl
4. Bestel de Henri producten en overige ingrediënten (zoals garnering of groenten) bij de groothandel
Onze producten zijn te verkrijgen via diverse groothandels. Informeer bij je groothandel over de levertijden of neem gerust contact op met ons kantoor: 0416 375933
Henri biedt een groot deel van de oplossing. Verse groenten of andere toppings kunnen wij echter niet leveren.
Er is weer aspergesoep!
Wij maken onze aspergesoep alleen maar met verse, witte asperges van de koude grond. En ze moeten ook nog eens Brabants zijn. Vorige week werd het seizoen geopend en konden we hem ein-de-lijk maken! Maar liefst 227 kilo asperges gingen bij ons de ketel in. De soep is -vanaf vandaag- dan ook officieel te bestellen bij je groothandel.
Fingerfood Recepten
Op de horecava serveerden we iets anders dan anders: een proeverij van fingerlicking fingerfood. Smakelijke kleine gerechtjes: u kunt ze serveren als party- of borrelhapje, als amuse of samen als sharingmenu.
Lees verder voor de (gemakkelijke) recepten! Nieuw! Sugo Melanzane
Nieuw - de sugo melanzane: een nieuwe, pure pastasaus! Vegetarisch en rijk gevuld met maar liefst 92% groenten: tomaten, ui en artisjok. En natuurlijk gestoofde aubergine: melanzane in het Italiaans. Gecombineerd met pasta serveert u gemakkelijk een verantwoord lekkere maaltijd. Ook lekker bij een vleesgerecht of bij een basis risotto. De sugo melanzane is super veelzijdig!
Lees verder Nu: Wildseizoen
Het wildseizoen is al weer een tijdje geleden geopend. Heeft u een speciale wildkaart? Of zet u wildgerechten op uw Kerstmenu? Het is altijd een geslaagde actie met onze drie culinaire wildgerechten.
Lees verder Nieuw! Risotto Milanese
Een klassieker uit de Italiaanse keuken. Een mooie basis risotto met witte wijn, roomboter, kaas en saffraan. Een prachtig gerecht naast een mooi gestoofde ossobuco, maar ook te gebruiken als basis voor creativiteit.