Menu
Contact met Henri

HORECAVA nieuws van HENRI

Nieuwsbrief

Bespaar tijd en geld

Verdien tijd en geld met je menukaart - en win! Te weinig handjes in de keuken? Wil je een beter rendement? Waste terugdringen? HENRI is de kok voor de chef. Kom langs op de Henri stand in de Foodhal (07.114) en ervaar hoe Henri jou kan ontzorgen. Neem je menukaart mee, dan kijken we hoe dat kan - en dan maak je meteen kans op een kookboek!


Verdien tijd en geld met je menukaart 

Op onze stand gaan we graag met je in gesprek om te kijken hoe we jou kunnen ontzorgen. Heb je te weinig handjes in de keuken? Zoek je naar betere marges? Wil je waste terugdringen in je keuken? Neem je eigen menukaart mee en we kijken samen naar waar de (tijd) winst valt te halen. 

... en maak kans op een kookboek!

En laat je je menukaart bij ons achter, voorzien van je gegevens, dan maak je ook nog eens kans op een tof kookboek!
 
We zien jou graag bij onze stand in de Foodhal, meteen na binnenkomst vanuit de Innovation Lab hal aan de rechterkant. Dat is standnummer 07.114, en dezelfde plek als vorig jaar.
 

 
 
Proeven: vegan Korma
Als daghap op onze menukaart op de Horecava: Indiase korma met Pulled Oats®. Kom langs en proef zelf: je mist écht geen vlees in dit gerecht. We maken de korma namelijk op basis van de nieuwe vleesvervanger Pulled Oats - dat door de Horecava genomineerd werd voor een Innovation Award!



Lees meer

Inspiratie? kokvoordechef.nl
Kom je niet naar de horecava of wil je vast kijken wat we aan inspiratie bij elkaar verzameld hebben voor jouw menukaart? Klik dan snel door naar kokvoordechef.nl. Boordevol recepten, inspiratie en calculaties. 
Lees meer