Menu
Contact met Henri

Privacybeleid

De website “henri.nl” en de daaraan gekoppelde internetdiensten worden u ter beschikking gesteld door Henri B.V. (hierna: Henri), statutair gevestigd te Drunen en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Tilburg onder nummer 18117402. Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het navolgende beleid.

We verwerken je persoonsgegevens op een transparante en zorgvuldige wijze, alles in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De Autoriteit Persoonsgegevens ziet toe op de naleving van deze wetgeving. Klachten over de verwerking van je persoonsgegevens kunnen aan de Autoriteit worden gericht. 

Henri garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de site. Dat betekent dat wij ook van onze samenwerkingspartners maximale inspanningen verlangen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens.

Hieronder leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als u nog vragen hebt.

Verwerking van persoonsgegevens

In het kader van onze dienstverlening, legt Henri gegevens vast (bedrijfsnaam, naam, woonplaats en adres, uw telefoon- en faxnummers, uw e-mailadres). Henri gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst en correspondentie, voor haar overige dienstverlening en om klanten van (nieuwe) producten en diensten van Henri op de hoogte te houden. Hierbij tracht Henri rekening te houden met uw voorkeuren.
Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten dan kunt u dit telefonisch (0416-375933) of schriftelijk melden bij Henri t.a.v. Adresregistratie/marketing, Antonie van Leeuwenhoekweg 11, 5151 DV Drunen of per e-mail aan communicatie@henri.nl met als onderwerp “Adresregistratie”. Wij laten uw gegevens hiervoor dan blokkeren.
Ook vragen we u pro-actief elk jaar of we uw gegevens mogen blijven bewaren in ons CRM en u onze nieuwsbrief toe mogen blijven sturen.

Uw gegevens verwijderen?

Wij bewaren uw gegevens in ons CRM systeem op een (beveiligde) Secure Server. Wilt u dat wij uw gegevens uit ons bestand verwijderen? Ook dan kunt u een e-mail naar communicatie@henri.nl sturen. Natuurlijk kunt u ons dit ook schriftelijk laten weten. Ons adres is: HenriAntonie van Leeuwenhoekweg 11, 5151 DV Drunen. Henri voldoet binnen 7 werkdagen aan uw verzoek.

Privacybeleid andere websites

Op www.henri.nl zijn links opgenomen naar andere websites. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze websites. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u naar de betreffende websites.

Heeft u nog vragen over ons privacybeleid?

Stuur dan een e-mail naar info@henri.nl. Ook als u vragen hebt over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen, kunt u dit e-mailadres gebruiken. Onze klantenservice is u graag van dienst.

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacybeleid op deze website. Laatste update: 24-5-18.

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Google Analytics maakt gebruik van `cookies’ (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.