Menu
Contact met Henri

Rode kleurenergie: Boeuf bourguignon

www.henri.nl
Alles wat je eet, heeft een bepaalde energie. Om preciezer te zijn: een bepaalde kleurenergie. Rood geeft bijvoorbeeld kracht, oranje staat voor creativiteit. Wij hebben ons erin verdiept, met dank aan Anneke Coopman en haar boek Koken met Kleurenergie. Kijk hoe u uw gasten letterlijk kan voeden met deze kleurenergie. 

Ingrediënten

(voor 1 persoon)

200 gram Henri Boeuf bourguignon
5 plakjes winterwortel
5 plakken courgette
5 kleine, vastkokende aardappeltjes

Bereidingswijze

Verwarm de boeuf bourguignon. Snijd een mooie, rechte winterwortel in gelijke plakken en doe dit ook met de courgette. Tourneer de aardappeltjes en kook ze gaar. Kook de plakken courgettes en de wortel 'al dente'. Kies een mooi klassiek bord uit voor dit gerecht. Maak vijf torentjes van een schijf courgette, wortel en aardappel op het bord en serveer de boeuf bourguignon in het midden.
Tip
Nog meer rode kleurenergie krijgt u van mals kalfsvlees met een krachtige rode wijnsaus
< terug naar overzicht