Nieuws

Henri op etenover.nl
Er staat bij ons in ons magazijn in Elshout nog ruim 35.000 kilo kant-en-klare, koelverse soepen, sauzen en maaltijden op voorraad. Producten die normaal hun weg vinden naar de horeca in Nederland. Door de sluiting van de horeca vanwege corona, viel de klantenkring van het Drunense familiebedrijf in één keer weg. Orders werden gecancelled.
Het is ongelofelijk om te zien dat de supermarkten moeite hebben om aan het aanbod te voldoen, terwijl het magazijn van Henri vol ligt. Daarom zoekt Henri naar manieren om haar producten naar de consument te brengen. Het eerste, prachtige initiatief dat ons daarbij helpt is www.etenover.nl.
Het is ongelofelijk om te zien dat de supermarkten moeite hebben om aan het aanbod te voldoen, terwijl het magazijn van Henri vol ligt. Daarom zoekt Henri naar manieren om haar producten naar de consument te brengen. Het eerste, prachtige initiatief dat ons daarbij helpt is www.etenover.nl.
Op www.etenover.nl kunnen consumenten Henri’s horeca producten bestellen (met 10% korting op onze website prijzen) die tegen de houdbaarheid lopen. Je haalt de producten de volgende dag op bij Zuivelboerderij de Kern in Drunen, of laat ze thuis bezorgen (je kunt dan ook producten bestellen van andere aanbieders). Ook heeft de Kern een aantal producten in haar winkel liggen die het winkelend publiek ter plekke kan kopen. En Plus Stephan van Engelen in Waalwijk heeft maaltijden van Henri in de winkel liggen: zij stellen éénpersoonsmaaltijden samen met behulp van onze grootverpakkingen. Super lekker!
Alle producten die uiteindelijk niet hun weg vinden naar de consument, zal Henri schenken aan de voedselbank. Henri gooit niets weg.
Check ook het item dat de NOS maakte: https://nos.nl/artikel/2327710-42-000-kilo-aan-soep-bami-en-andere-verse-producten-over-weggooien-nooit.html
Nieuw! Download de zomerprijslijst!
De zon schijnt en de lang verwachte asperges zijn er weer! De stamppotten en de erwtensoep moeten dus plaats maken. Tijd voor de nieuwe Zomer Menukaart! Download hier vast de nieuwe prijslijst, die ingaat per 10-4. Wat zijn de nieuwe gerechten op de kaart...? Een tipje van de sluier: een pittige Thaise rode viscurry, twee hippe veggie curries en natuurlijk de oesterzwamsoep!
De Reis naar de Geluksfabriek
Onze reis naar zelfsturendheid in beeld. Bij een reis gaat het niet alleen om het einddoel, maar vooral ook om de weg er naar toe, die we met z'n allen begaan zijn. Kijk je met ons mee?
Lees verder Horecava gemist?
Van 9 tot en met 12 januari stonden we op de Horecava. We introduceerden er de oesterzwamsoep, waarop we heel veel goede reacties hebben ontvangen. Niet geweest maar toch een kijkje nemen?
Lees verder STOOF
Henri bracht een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere, voedzame stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. Langzaam gegaard in onze keuken, zodat u meer tijd overhoudt in uw eigen keuken.
Lees verder