Menu
Contact met Henri

Nieuws

Update prijslijst 22-2-21

Vanwege de sluiting van de horeca, hebben wij helaas ons horeca assortiment ook weer enigszins in moeten krimpen, net als tijdens de vorige lockdown. Het grootste deel is gewoon voorradig en deze producten kan je dus bestellen bij je groothandel. Een klein aantal producten maken wij tot nader order alleen nog op bestelling. Download hier direct de laatste versie van de prijslijst, of lees verder wat de precieze wijzigingen zijn.

Wat is er gewijzigd?

22-2-21:
De volgende producten zijn toegevoegd als bestelartikel ipv voorraadartikel, en per direct niet meer voorradig.
  • 20021 Mosterdsoep
  • 40007 Kip Java
  • 40195 Tikka Masala
  • 40975 Gehaktballetjes in satésaus
Wij kunnen de producten die we tijdelijk niet op voorraad hebben, wel op bestelling maken. Je vindt deze producten op de laatste pagina van de prijslijst. Je kunt deze in overleg met je accountmanager per batch bestellen.

Download hier de geupdate prijslijst.


28-12-20:
  • De Japanse noedelsoep (art. nr 20026) en de Tomaten groenten soep (art. nr. 20029) zijn toegevoegd als bestelartikel ipv voorraadartikel, en per direct niet meer voorradig.


16-12-20:
  • De geschnetzeltes (art. nr 40040)  en de BBQ saus (art nr. 30617) zijn toegevoegd als bestelartikel ipv voorraadartikel, en per direct niet meer voorradig.


23-11-20:
  • De lamstajine (art nr. 40011) is toegevoegd als bestelartikel ipv voorraadartikel, en per direct niet meer voorradig. 

9-11-20:
  • Producten die hier na de vorige mail aan toegevoegd zijn als bestelartikel ipv voorraadartikel zijn: Hollandaisesaus, Thaise rode curry, Biologische quinoa naturel en de Provencaalse visschotel.
  • In tegenstelling tot eerder bericht zijn de wildproducten niet allemaal voorradig. Op dit moment is alleen de hazenpeper bestelbaar. De wildsoep en de hertenstoof zijn niet op voorraad maar dus wel bestelbaar per batch.
Geschnetzeltes in Michelin Style
Kleur! Wat een knaller van een gerecht! Chef Chiarini heeft weer een prachtig gerecht voor ons gecreëerd. Met zoveel kleur moesten we meteen denken aan Carnaval hier. Wat ziet u terug op het bord? Aardappelpuree en geschnetzeltes van Henri, wintertruffel, chips van cassave, paarse tuinkers, borage-cress, druppels van saffraancoulis, tomatencoulis en basilicum coulis. Dit gerecht zelf maken is dus heel goed te doen!
 
Lees verder

Aspergenieuws!
Vanmorgen namen we even een kijkje bij teler Walter Gubbels uit Helvoirt. Samen met zijn broer Ton runt hij het bedrijf dat voor ons de asperges verzorgt. En hij verzorgt ze zeker! 
Op dit moment gaat de folie over de klaargemaakte aspergebedden. Deze folie zorgt met de zwarte kant naar boven voor meer warmte voor de 'koude grond' asperges. Daar gaan ze van groeien! Straks als de witte kant naar boven gaat, wordt het zonlicht weerkaatst en remt het juist het groeiproces. Deze folie is trouwens heel duurzaam en gaat wel zo'n 10 jaar mee!
 
Bekijk de foto's

Benefietavond Team Henri voor Alpe d’HuZes
Op 5 juni neemt Team Henri deel aan de Alpe d’HuZes. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF organiseert Monica Hoogmoed van de verkoop binnendienst, op zaterdag 29 maart een benefietavond in Utopia (Voorste Venne) te Drunen. Tijdens deze avond zullen diensten en producten worden geveild ten bate van het Team. Op deze manier wil Monica haar steentje bij dragen, aangezien ze het niet ziet zitten de berg zelf op en af te fietsen.
Lees verder

Vierkantsverwaarding: van kop tot staart
Respect voor dier en milieu. Dat is het uitgangspunt van de samenwerking tussen Henri en Eco Fields. Henri maakt culinaire kant-en-klare gerechten. Met alleen de beste ingrediënten - bijvoorbeeld van het biologische vlees van de Veluwse runderen van Eco Fields. Gezamenlijk zochten wij naar een ideale vierkantsverwaarding van het dier: het optimale gebruik van kop tot staart.
Lees verder

Henri op HorecaEvenTT

Welkom!
Aanstaande maandag is het weer zover: Het jaarlijkse HorecaEvenTT in de TT Hallen in Assen! Uiteraard zijn wij ook dit jaar van de partij. René de Lange, uw accountmanager verwelkomt u op onze stand: 3350. En we hebben een leuke actie!
 
Lees verder