Nieuws

Update prijslijst 22-2-21
Vanwege de sluiting van de horeca, hebben wij helaas ons horeca assortiment ook weer enigszins in moeten krimpen, net als tijdens de vorige lockdown. Het grootste deel is gewoon voorradig en deze producten kan je dus bestellen bij je groothandel. Een klein aantal producten maken wij tot nader order alleen nog op bestelling. Download hier direct de laatste versie van de prijslijst, of lees verder wat de precieze wijzigingen zijn.
Wat is er gewijzigd?
22-2-21:
De volgende producten zijn toegevoegd als bestelartikel ipv voorraadartikel, en per direct niet meer voorradig.
- 20021 Mosterdsoep
- 40007 Kip Java
- 40195 Tikka Masala
- 40975 Gehaktballetjes in satésaus
Wij kunnen de producten die we tijdelijk niet op voorraad hebben, wel op bestelling maken. Je vindt deze producten op de laatste pagina van de prijslijst. Je kunt deze in overleg met je accountmanager per batch bestellen.
Download hier de geupdate prijslijst.
28-12-20:
Download hier de geupdate prijslijst.
28-12-20:
- De Japanse noedelsoep (art. nr 20026) en de Tomaten groenten soep (art. nr. 20029) zijn toegevoegd als bestelartikel ipv voorraadartikel, en per direct niet meer voorradig.
16-12-20:
- De geschnetzeltes (art. nr 40040) en de BBQ saus (art nr. 30617) zijn toegevoegd als bestelartikel ipv voorraadartikel, en per direct niet meer voorradig.
23-11-20:
- De lamstajine (art nr. 40011) is toegevoegd als bestelartikel ipv voorraadartikel, en per direct niet meer voorradig.
9-11-20:
- Producten die hier na de vorige mail aan toegevoegd zijn als bestelartikel ipv voorraadartikel zijn: Hollandaisesaus, Thaise rode curry, Biologische quinoa naturel en de Provencaalse visschotel.
- In tegenstelling tot eerder bericht zijn de wildproducten niet allemaal voorradig. Op dit moment is alleen de hazenpeper bestelbaar. De wildsoep en de hertenstoof zijn niet op voorraad maar dus wel bestelbaar per batch.
Salades
Bij Henri denkt u waarschijnlijk aan onze soepen. Of aan onze stoofschotels en langzaam gegaard vlees. Maar wat u wellicht niet weet, is dat we ook fantastische dressings maken. Ideaal om creatieve salades mee te maken. We hebben vast wat recepten voor u gemaakt, bijvoorbeeld de Limburgse spinaziesalade met frambozen en de Oosterse gambasalade.
Lees verder Nieuw! Soto ajam – Indonesische kippensoep
Nieuw in ons assortiment: soto ajam. Een Indonesische rijkgevulde, kruidige soep met taugé, ui, rijst en twee sterren beter leven Kemper kip. Je proeft citroenblad en sereh. Deze bijzondere soep werd ontwikkeld door Kristy, derdejaars studente Fooddesign aan de HAS in Den Bosch.
Henri in sterrenstijl deel 1: Kalfsragout Eco Fields
Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet. We vroegen de Italiaanse sterrenchef Gianfranco Chiarini zich eens uit te leven met onze koelverse soepen, sauzen en maaltijdcomponenten. Een feest voor hem: “I love to work with these lovely fresh, pure food by Henri. I think Henri has the best convenience in Europe.”
Enquéte
Henri is op dit moment bezig met het restylen van de website. Wij willen natuurlijk graag weten wat uw wensen zijn. Daarom vragen wij u onderstaande korte vragenlijst in te vullen. We zijn benieuwd naar uw mening en ideeën. Wat zoekt u op onze site? Wat vind u interessant? De resultaten nemen we mee in het ontwerp van de nieuwe site.
Aspergesoep met Brabantse asperges!
Speciaal voor uw gasten hebben we onze uiterste best gedaan. We hebben namelijk nú al onze culinaire aspergesoep, met verse, Brabantse asperges. Zodat u deze -traditiegetrouw- met Pasen al op de kaart kunt zetten.