Nieuws

Update prijslijst 22-2-21
Vanwege de sluiting van de horeca, hebben wij helaas ons horeca assortiment ook weer enigszins in moeten krimpen, net als tijdens de vorige lockdown. Het grootste deel is gewoon voorradig en deze producten kan je dus bestellen bij je groothandel. Een klein aantal producten maken wij tot nader order alleen nog op bestelling. Download hier direct de laatste versie van de prijslijst, of lees verder wat de precieze wijzigingen zijn.
Wat is er gewijzigd?
22-2-21:
De volgende producten zijn toegevoegd als bestelartikel ipv voorraadartikel, en per direct niet meer voorradig.
- 20021 Mosterdsoep
- 40007 Kip Java
- 40195 Tikka Masala
- 40975 Gehaktballetjes in satésaus
Wij kunnen de producten die we tijdelijk niet op voorraad hebben, wel op bestelling maken. Je vindt deze producten op de laatste pagina van de prijslijst. Je kunt deze in overleg met je accountmanager per batch bestellen.
Download hier de geupdate prijslijst.
28-12-20:
Download hier de geupdate prijslijst.
28-12-20:
- De Japanse noedelsoep (art. nr 20026) en de Tomaten groenten soep (art. nr. 20029) zijn toegevoegd als bestelartikel ipv voorraadartikel, en per direct niet meer voorradig.
16-12-20:
- De geschnetzeltes (art. nr 40040) en de BBQ saus (art nr. 30617) zijn toegevoegd als bestelartikel ipv voorraadartikel, en per direct niet meer voorradig.
23-11-20:
- De lamstajine (art nr. 40011) is toegevoegd als bestelartikel ipv voorraadartikel, en per direct niet meer voorradig.
9-11-20:
- Producten die hier na de vorige mail aan toegevoegd zijn als bestelartikel ipv voorraadartikel zijn: Hollandaisesaus, Thaise rode curry, Biologische quinoa naturel en de Provencaalse visschotel.
- In tegenstelling tot eerder bericht zijn de wildproducten niet allemaal voorradig. Op dit moment is alleen de hazenpeper bestelbaar. De wildsoep en de hertenstoof zijn niet op voorraad maar dus wel bestelbaar per batch.
Verse aspergesoep!
Vers van het land: Hollandse asperges! Henri maakt daar traditiegetrouw een heerlijk romige aspergesoep van.
Onder recepten ziet u hoe u in drie stappen een prachtige aspergeproeverij maakt, met een inkoopprijs van maar € 1,45.
Hoe wordt de aspergesoep gemaakt? Neem een kijkje in onze keuken!
Brabantse aardappelsoep - nu met Livar spek
Henri's Terugkooktheater op de Horecava
Wie op de Foodinspiration Day in het Evoluon was, heeft er al kennis mee gemaakt: Henri's Terugkooktheater. Een aantal mensen kregen hun persoonlijke gerecht op het podium, anderen in het terugkookatelier. Als u wilt ontdekken wat úw persoonlijke gerecht is, krijgt u nu ook de kans: in januari reist het Terugkooktheater naar De Horecava!
3 gangen menu - 10 euro
Een nieuw 10 Euro Menu: op basis van kant-en-klare componenten, 4 voorgerechten,
4 hoofdgerechten, 4 tips voor nagerechten. Dit keer met wintergerechten - en alle Henri producten zijn ook nog eens helemaal clean label. En dat met een gemiddelde inkoopprijs van € 3,30 exclusief BTW - en minimale inspanning. Verkoopprijs € 10,-.
4 hoofdgerechten, 4 tips voor nagerechten. Dit keer met wintergerechten - en alle Henri producten zijn ook nog eens helemaal clean label. En dat met een gemiddelde inkoopprijs van € 3,30 exclusief BTW - en minimale inspanning. Verkoopprijs € 10,-.
Proef!
Misschien heeft u het al gehoord: Henri heeft tegenwoordig stamppotten met Livar spek! Én heerlijke authentieke gehaktballetjes met een smakelijke jus. Samen een prachtig koppel. En nu gratis te proeven!