Menu
Contact met Henri

Nieuws

Verse boerenkool oogst staat onder druk!

Bij Henri werken we met ingrediënten van het seizoen. Dat is lekkerder, gezonder en duurzamer. Maar helaas hebben we dan ook te maken met de natuur...

 

Door de natte weersomstandigheden staat de oogst van verse boerenkool onder druk!

Het najaar van 2023 was het natste najaar ooit gemeten. Dat heeft invloed op de bodem en de boerenkool planten. Daardoor is het moeilijk om te oogsten en komt er minder van het land. 
Onze verse boerenkoolstamppot bereiden wij met verse boerenkool. Dat is een belofte, die we graag waarmaken. We doen ons uiterste best om de boerenkoolstamppot zo lang mogelijk uit voorraad te kunnen leveren. Het kan echter zijn dat het seizoen dit jaar eerder stopt of dat de levertijd deze overheerlijke klassieke stamppot wat langer is.

Wij houden u graag op de hoogte!


Benissimo! Zonnige Italiaanse pastasauzen
Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een authentieke crema carbonara of crema di salmone, met gerookte zalm? Of probeer de crema di funghi eens, boordevol paddenstoelen. Met deze culinaire nieuwe sauzen kunt u alle kanten op!
Lees verder

Fricassée van Kemper maïskip
Een klassiek gerecht waar we met recht trots op zijn. Een romige fricassée van langzaam gegaarde vrije uitloop maïs-scharrelkip van Herman Kemper. Met champignons en shii-take van de Drunense duinboeren.
Lees verder

Nieuw! Kaassoep met Mariënwaerdt landgoedkaas
Op het prachtige Landgoed Mariënwaerdt grazen koeien met alle vrijheid en ruimte. Van hun melk wordt heerlijke biologische kaas gemaakt. Henri gebruikt dit romige ingrediënt voor een compleet nieuwe, smakelijke kaassoep.
Lees verder

Nieuw! Oosterse gerechten

Drie smakelijke nieuwkomers uit de Oosterse keuken: malse babi ketjap, vegetarische tjap tjoy en een mooie, in kokosmelk gestoofde rendang daging.

Lees verder

Eco gastronomie met de helpende hand van HENRI!
Genieten van lekker eten met respect voor mens, dier en milieu. Dat is eco-gastronomie. Henri heeft steeds meer gerechten in het assortiment die uitstekend samengaan met eco-gastronomie. Nieuw, en helemaal daarop aansluitend, is de witlofsoep met Livar spek.
 
Lees verder