Nieuws

Winterassortiment vanaf 11-10-21
Het wordt weer frisser: de herfst is duidelijk 'aan'. Met de komst van de herfst introduceren wij zoals altijd ons herfst/winterassortiment. Je kan o.a. onze stamppotten en erwtensoep dus weer bestellen!
Download hier direct de laatste versie of lees verder voor alle wijzigingen.
Download hier direct de laatste versie of lees verder voor alle wijzigingen.
Wat is er gewijzigd?
- De winterproducten, zoals de stamppotten en erwtensoep zijn weer bestelbaar.
- Een aantal producten hebben wij niet meer standaard op voorraad, maar kunnen we wel op bestelling maken. Je vindt deze producten op de laatste pagina's van de prijslijst. Je kunt deze in overleg met uw accountmanager per batch bestellen.
KoKreatie: 't Zusje Restaurants
Voor een aantal grote klanten maken wij -in kokreatie- speciale gerechten. De receptuur ontwikkelen we dan samen met de klant, die bestelt per charge. Eén van deze klanten waar we mee samenwerken is 't Zusje restaurants: een succesformule uit het Zuiden die geheid heel Nederland gaat veroveren.
Neem een kijkje in de keuken van 't Zusje Sneak Preview!
Op onze afdeling productontwikkeling vind je een fooddesigner, een voedingsmiddelentechnoloog en een kok met een schat aan culinaire kennis. Samen maken zij de mooiste gerechten. Voor onze nieuwe kaart (per 1-10) hebben we ze weer mooie, nieuwe gerechten voor u inpetto. Eéntje daarvan willen we vast verklappen... De Pulled Beef!!
Lees verder Nóg meer duurzaam vlees
Een groot aantal gerechten is onlangs verbeterd. Dit omdat we met nóg duurzamer willen koken. Zo maken we de bolognesesaus – ons grootste product - voortaan met 1* Beter Leven vlees. Dus naast de saus zelf, zijn nu ook onze macaroni en spaghetti bolognese helemaal top.
Nieuw recept!
De Thaise kokossoep met kip hebben we al een tijdje in ons assortiment. Toch vonden we dat hij nog beter kon. Daarom hebben we het recept aangepast. Het resultaat is een nóg lekkerdere, zomerse soep, die smaakt naar vakantie!
Lees verder Klant in beeld: ECT
Bij Johan Zweeren, werkzaam bij ECT, schijnt de zon altijd in de keuken. We worden er gastvrij en warm onthaald. Johan is keukencoach voor 'Onze Keuken' van Albron. Hij werkt al zo'n 15 jaar met Henri in zijn keuken. Hij is fan!
Lees verder