Nieuws

Stijlvol genieten van een klassieke Kerst
Henri tilapiafilet in kreeftensaus - 4 porties à 300 gram, Prei - 1 stuk, Wortel - 2 stuks, Haricots verts - 200 gram, Roseval aardappelen - 500 gram, Bieslook en Rozemarijn - Van elk een bosje, Tijm - Paar blaadjes, Zeezout en peper - Paar malen met de molen
Was de aardappelen en snijd ze (met schil) in partjes. Maal er wat peper en zout over en meng met rozemarijn (alleen de naaldjes) en de tijm. Verdeel de aardappelen over een ovenplaat en bak ze in 25 minuten gaar op 200°C. Regenereer ondertussen de tilapia en kook de haricots beetgaar. Maak een zeer fijne julienne van de prei en de wortel. Leg op ieder bord enkele aardappelpartjes met, in een stervorm, enkele haricots. Plaats de tilapia hier op en schenk er kreeftensaus over. Maak het geheel af met luchtige plukjes julienne en bieslook.
Wat doe je als in je omgeving een klein meisje van 2 jaar de diagnose leukemie krijgt? Het is moeilijk voor te stellen, maar voor onze collega/directeur Marc van Olphen is dit werkelijkheid geworden. Zijn dochtertje heeft leukemie. Wij wilden haar en haar familie met een aantal collega’s (en familieleden en vrienden van Marc) symbolisch steunen en kracht geven op deze weg.
Wat doe je als in je omgeving een klein meisje van 2 jaar de diagnose leukemie krijgt? Het is moeilijk voor te stellen, maar voor onze collega/directeur Marc van Olphen is dit werkelijkheid geworden. Zijn dochtertje Pip heeft leukemie. Wij willen haar en haar familie met een aantal collega’s (en familieleden en vrienden van Marc) symbolisch steunen en kracht geven op deze weg.
Wij zijn zo trots als een pauw! Henri mag zich namelijk tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen. Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met de KvK, VNO-NCW, TiasNimbas en Management Team organiseert.
Een leuk bericht van onze klant Delifrance. Vanaf nu kunt u bij alle Delifrance lunchrooms genieten van een geweldig aanbod. Een complete lunch gebaseerd op een klassieker; 'asperges flamande'.
Voor de aspergesoep gebruikt Henri uitsluitend verse asperges van Nederlandse bodem. Bij voorkeur uit Brabant. Van april tot half juni zijn ze op z’n lekkerst. Vandaar dat de aspergesoep een echt seizoensproduct is.