Nieuws

Stijlvol genieten van een klassieke Kerst
Uw Kerstdiner wordt gegarandeerd een succes met de menusuggesties van Henri. Onze Cuisine Classique bijvoorbeeld biedt u een royale keus aan fraaie, verfijnde en rijke gerechten van beproefde kwaliteit. Een klassieker word je tenslotte niet zo maar.
Tilapia in kreeftensaus
Op een bedje van roseval aardappelen en haricots verts en met een julienne van frisse groenten.
Voor 4 personen:
Henri tilapiafilet in kreeftensaus - 4 porties à 300 gram, Prei - 1 stuk, Wortel - 2 stuks, Haricots verts - 200 gram, Roseval aardappelen - 500 gram, Bieslook en Rozemarijn - Van elk een bosje, Tijm - Paar blaadjes, Zeezout en peper - Paar malen met de molen
Henri tilapiafilet in kreeftensaus - 4 porties à 300 gram, Prei - 1 stuk, Wortel - 2 stuks, Haricots verts - 200 gram, Roseval aardappelen - 500 gram, Bieslook en Rozemarijn - Van elk een bosje, Tijm - Paar blaadjes, Zeezout en peper - Paar malen met de molen
Was de aardappelen en snijd ze (met schil) in partjes. Maal er wat peper en zout over en meng met rozemarijn (alleen de naaldjes) en de tijm. Verdeel de aardappelen over een ovenplaat en bak ze in 25 minuten gaar op 200°C. Regenereer ondertussen de tilapia en kook de haricots beetgaar. Maak een zeer fijne julienne van de prei en de wortel. Leg op ieder bord enkele aardappelpartjes met, in een stervorm, enkele haricots. Plaats de tilapia hier op en schenk er kreeftensaus over. Maak het geheel af met luchtige plukjes julienne en bieslook.
Henri op etenover.nl
Er staat bij ons in ons magazijn in Elshout nog ruim 35.000 kilo kant-en-klare, koelverse soepen, sauzen en maaltijden op voorraad. Producten die normaal hun weg vinden naar de horeca in Nederland. Door de sluiting van de horeca vanwege corona, viel de klantenkring van het Drunense familiebedrijf in één keer weg. Orders werden gecancelled.
Het is ongelofelijk om te zien dat de supermarkten moeite hebben om aan het aanbod te voldoen, terwijl het magazijn van Henri vol ligt. Daarom zoekt Henri naar manieren om haar producten naar de consument te brengen. Het eerste, prachtige initiatief dat ons daarbij helpt is www.etenover.nl.
Lees verder Het is ongelofelijk om te zien dat de supermarkten moeite hebben om aan het aanbod te voldoen, terwijl het magazijn van Henri vol ligt. Daarom zoekt Henri naar manieren om haar producten naar de consument te brengen. Het eerste, prachtige initiatief dat ons daarbij helpt is www.etenover.nl.
Henri op de Horecava
Verdien tijd en geld met je menukaart - en win! Te weinig handjes in de keuken? Wil je een beter rendement? Waste terugdringen? HENRI is de kok voor de chef. Kom langs op de Henri stand in de Foodhal (07.114) en ervaar hoe Henri jou kan ontzorgen. Neem je menukaart mee, dan kijken we hoe dat kan - en dan maak je meteen kans op een kookboek!
Maak van uw bedrijf een sterrentent!
Deze week, van maandag 21 tot en met zaterdag 26 oktober, organiseert de Dierenbescherming, de Beter Leven Week. In samenwerking met vele enthousiaste partners - waaronder wij. Het thema: Genieten met sterren. Wist u dat wij maar liefst 7 gerechten hebben die gecertificeerd zijn? Waaronder nu ook onze goulash - met maar liefst 3 sterren. Zo zet u gemakkelijk sterrengerechten op uw kaart.
Meer over Beter Leven Kerstmenu
Inspiratie! Henri heeft voor u een Kerstmenu samengesteld. Hierbij kunt uw gast kiezen uit onze heerlijke wildgerechten. Denk aan onze klassieke wildsoep of hazenpeper. Maar ook onze vegetarische linzencurry is van de partij. En – wat handig! – u kunt zelf het menu printen en desgewenst door ons aan laten passen. De recepten vindt u hier. Henri, uw helpende hand in de keuken!
Lees verder Doe mee aan de WK actie!
Doe je al mee aan onze WK actie? Meedoen is simpel, en je maakt kans op een WK buffet voor 20 personen!
Wat moet je doen?