Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuw! Kaassoep met Mariënwaerdt landgoedkaas

Op het prachtige Landgoed Mariënwaerdt grazen koeien met alle vrijheid en ruimte. Van hun melk wordt heerlijke biologische kaas gemaakt. Henri gebruikt dit romige ingrediënt voor een compleet nieuwe, smakelijke kaassoep.

Kaassoep
Soep van Mariënwaerdt landgoedkaas, met prei en ui.
Verpakking 1,5 kg, verdunning 1:1 dus 3 kg. soep k&k
Adviesprijs: € 11,62

Heerlijkheid Mariënwaerdt
Op landgoed Mariënwaerdt wordt goed geboerd. Van de opbrengst van de akkers en van de biologische groente- en fruitteelt in de oude moestuin van Huize Mariënwaerdt worden diverse delicatessen bereid, naar oud Mariënwaerdtse recepten. Pure producten met karakter en een volle smaak, zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen.
 
Kaassoep
De EKO melk van de koeien van Marienwaerdt wordt gezuiveld tot biologische Landgoedkaas. De koeien grazen op onbespoten weilanden – en dat garandeert een volle en (h)eerlijke smaak. Geen wonder deze kaas bijzonder in trek is bij fijnproevers.
De jonge landgoedkaas wordt door Henri gebruikt in de kaassoep. Die krijgt daardoor een heerlijke, volle en rijke smaak.
 
Meer informatie: www.marienwaerdt.nl

Benissimo! Zonnige Italiaanse pastasauzen
Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een authentieke crema carbonara of crema di salmone, met gerookte zalm? Of probeer de crema di funghi eens, boordevol paddenstoelen. Met deze culinaire nieuwe sauzen kunt u alle kanten op!
Lees verder

Fricassée van Kemper maïskip
Een klassiek gerecht waar we met recht trots op zijn. Een romige fricassée van langzaam gegaarde vrije uitloop maïs-scharrelkip van Herman Kemper. Met champignons en shii-take van de Drunense duinboeren.
Lees verder

Nieuw! Oosterse gerechten

Drie smakelijke nieuwkomers uit de Oosterse keuken: malse babi ketjap, vegetarische tjap tjoy en een mooie, in kokosmelk gestoofde rendang daging.

Lees verder

Eco gastronomie met de helpende hand van HENRI!
Genieten van lekker eten met respect voor mens, dier en milieu. Dat is eco-gastronomie. Henri heeft steeds meer gerechten in het assortiment die uitstekend samengaan met eco-gastronomie. Nieuw, en helemaal daarop aansluitend, is de witlofsoep met Livar spek.
 
Lees verder