Nieuws

Nieuw! Oosterse gerechten
Drie smakelijke nieuwkomers uit de Oosterse keuken: malse babi ketjap, vegetarische tjap tjoy en een mooie, in kokosmelk gestoofde rendang daging.
Babi ketjap
Heerlijk malse reepjes varkensvlees in een zoete, kruidige ketjapsaus.
Verpakking 2,5 kg.
Adviesprijs: € 23,43
Rendang daging
In kokosmelk gestoofd rundvlees, naar Indonesisch recept.
Verpakking 2,5 kg.
Adviesprijs: € 24,70
Tjap tjoy
Vegetarische wokschotel met o.a. taugé, wortel, paksoi en Chinese kool.
Verpakking 2,5 kg.
Adviesprijs: € 16,15
Sinds kort heeft de 'Aan Tafel' er een digitaal disgenootje bij: 'Deksels Nieuws'. Aan Tafel ontvangt u per post; Deksels Nieuws per e-mail. Deksels nieuws komt vaker uit dan de papieren Aan Tafel. U bent dan ook op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. U hoort als eerste wat er nieuw in het assortiment komt, of er acties zijn of nieuwe recepten.
U ziet in één oogopslag wat de voedingswaarden zijn, en of het gerecht vegetarisch of glutenvrij is. En vrolijke, frisse kleuren en afbeeldingen. Voortaan ziet u gemakkelijk hoe u uw Henri gerecht verwarmt - het staat op het etiket. Henri heeft namelijk een nieuwe verpakking!
Vers van het land: Hollandse asperges! Henri maakt daar traditiegetrouw een heerlijk romige aspergesoep van.
Onder recepten ziet u hoe u in drie stappen een prachtige aspergeproeverij maakt, met een inkoopprijs van maar € 1,45.
Hoe wordt de aspergesoep gemaakt? Neem een kijkje in onze keuken!