Menu
Contact met Henri

Nieuws

Snertweer?

Eindelijk écht winter! Schaatsen onderbinden en gáán! En wat is er lekkerder in de koek & zopie dan opwarmen met een stevige kom erwtensoep met Livar spek? Dus verwen uw gasten (of ze nu schaatsen of niet) met een lekkere bak snert. (En check onze koek & zopie actie!)

Eind deze week staat wellicht de schaatstocht der schaatstochten op het programma: de Elfstedentocht. Alle hotelkamers in Friesland zitten al vol - en ook de koelingen - iedereen is chocolademelk en erwtensoep aan het inslaan.

Ook in andere delen in het land worden volop schaatstochten georganiseerd. Hier in Brabant bijv. de Biesboschtocht, die we sponsoren. Daarvoor alleen al hebben we twee pallets erwtensoep gereserveerd. Maar ook voor alle andere 'koek & zopies' staan onze ketels op dit moment op het vuur: deze week maken we sowieso maar liefst 6.000 liter erwtensoep en wie weet nog meer!

Gelukkig hebben we ook nog genoeg op voorraad, dus u kunt de erwtensoep volop bestellen bij uw horecagroothandel. Maar wees er wel snel bij, voor u het weet is iemand anders u voor! En zoals u wellicht al weet, is onze erwtensoep 100% clean label. Geen chemische e-nummers etc. dus. Puur natuur, vers én gemaakt met Livar schoudervlees en -spek.  Niet alleen genieten - maar ook echt gezonde energie voor de spieren!

Klik hier voor meer informatie over onze erwtensoep.
 
Koek en Zopie Actie!

Wij helpen graag Koek & Zopies die werken met Henri erwtensoep. Daarom deze actie: bij bestelling van twee bakken van onze erwtensoep krijgt u 25 (disposable) soepbekers en lepels GRATIS!
 
Interesse? Neem direct contact op met Felice van Zanten voor de voorwaarden: 0416-375933 (tussen 8.30 en 17.00 u.) Zolang de voorraad strekt...

Demi glace Michelin style
Het laatste gerecht waar sterrenchef Gianfranco Chiarini mee aan de slag is gegaan, is de demi glace. Een prachtige basis voor diverse sauzen en jus. Hij koos ervoor om het product geconcentreerd te laten zien, en daarnaast de tot jus verdunde variant te gebruiken.
Lees verder

Steun Team Henri voor Alpe d'HuZes
Vorig jaar nam Ad van Olphen, onze directeur, deel aan de Alpe d’HuZes. Hij verloor vrienden en familie aan kanker, en besloot voor hen de Alpe d’Huez te trotseren. Om hen te herdenken en te eren, en daarnaast geld op te halen ten behoeve van het KWF. Ons bedrijf steunde zijn prestatie door op en onder de berg te helpen met de catering: zowel met een team van 5 man als met héél veel heerlijks om de sporters en hun supporters te voeden en hen letterlijk energie te geven.
Lees verder

Aspergeproeverij
Wij kijken ze bijna de grond uit. Met het prachtige weer van vorige week hebben we zin in asperges! We willen u graag inspireren met tips en recepten. Dat doen we met een speciale Aspergeproeverij, hier in Drunen, op een steenworp van de aspergebedden. Wilt u erbij zijn?
Lees verder

Buffetcd - korte enquête
Een aantal jaar geleden maakten wij een overzichtelijk calculatieprogramma waarmee u in een handomdraai buffetten calculeert: de buffetcd was geboren. Maar aangezien deze buffetcd ook ouder wordt, is hij toe aan een update. Daarom doen wij nu een onderzoek naar uw wensen. Vult u voor ons even de enquête in? Het kost u maximaal 2 minuten.
 
 
Lees verder

Geschnetzeltes in Michelin Style
Kleur! Wat een knaller van een gerecht! Chef Chiarini heeft weer een prachtig gerecht voor ons gecreëerd. Met zoveel kleur moesten we meteen denken aan Carnaval hier. Wat ziet u terug op het bord? Aardappelpuree en geschnetzeltes van Henri, wintertruffel, chips van cassave, paarse tuinkers, borage-cress, druppels van saffraancoulis, tomatencoulis en basilicum coulis. Dit gerecht zelf maken is dus heel goed te doen!
 
Lees verder