Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri introduceert Ultraverse maaltijden op de Zorgtotaal

Henri biedt met de ultraverse maaltijd nu ook een smakelijke uitkomst voor de zorg. Uiteraard worden de nieuwe Ultraverse maaltijden volgens de waarden van Henri gemaakt en dat proef je!

Stomen
Dankzij de speciale stoomfolie blijven de groenten optisch mooi, voor- én na bereiding. Ook de smaak van de groenten komt dankzij de stoombereiding het best tot haar recht. De groenten blijven knapperig en smakelijk. Bovendien is het verlies van voedingswaarden en vitamines minimaal.

Ultravers
De maaltijden worden ’s ochtends bereid en dezelfde dag nog geleverd bij het distributiecentrum. Kraakvers dus!

Maaltijdservice
Deze maaltijden zijn bijzonder geschikt voor kleinschalige woonconcepten en maaltijdservices. Zij kunnen hun cliënten een hoogwaardig, gezond product bieden met een goede smaak.

Zorgtotaal
De maaltijden worden geïntroduceerd op de stand van Henri (nummer D018, hal 9) tijdens de ZorgTotaal in de jaarbeurs in Utrecht, gehouden 13, 14 en 15 maart 2013. De bezoekers kunnen de maaltijden uiteraard proeven.

 

Henri_Zorgtotaal

Er is weer aspergesoep!
Wij maken onze aspergesoep alleen maar met verse, witte asperges van de koude grond. En ze moeten ook nog eens Brabants zijn. Vorige week werd het seizoen geopend en konden we hem ein-de-lijk maken! Maar liefst 227 kilo asperges gingen bij ons de ketel in. De soep is -vanaf vandaag- dan ook officieel te bestellen bij je groothandel.
Lees verder

Fingerfood Recepten
Op de horecava serveerden we iets anders dan anders: een proeverij van fingerlicking fingerfood. Smakelijke kleine gerechtjes: u kunt ze serveren als party- of borrelhapje, als amuse of samen als sharingmenu. 
Lees verder voor de (gemakkelijke) recepten!

Nieuw! Sugo Melanzane
Nieuw - de sugo melanzane: een nieuwe, pure pastasaus! Vegetarisch en rijk gevuld met maar liefst 92% groenten: tomaten, ui en artisjok. En natuurlijk gestoofde aubergine: melanzane in het Italiaans. Gecombineerd met pasta serveert u gemakkelijk een verantwoord lekkere maaltijd. Ook lekker bij een vleesgerecht of bij een basis risotto. De sugo melanzane is super veelzijdig!
Lees verder

Nu: Wildseizoen
Het wildseizoen is al weer een tijdje geleden geopend. Heeft u een speciale wildkaart? Of zet u wildgerechten op uw Kerstmenu? Het is altijd een geslaagde actie met onze drie culinaire wildgerechten. 
Lees verder

Nieuw! Risotto Milanese
Een klassieker uit de Italiaanse keuken. Een mooie basis risotto met witte wijn, roomboter, kaas en saffraan. Een prachtig gerecht naast een mooi gestoofde ossobuco, maar ook te gebruiken als basis voor creativiteit.
Lees verder