Menu
Contact met Henri

Nieuws

Deli XL Pastasausactie!

Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een romige carbonarasaus of paddenstoelensaus, boordevol verse champignons en paddestoelen? Of probeer de quattro formaggi eens, met Gouda, Danish blue, mascarpone en grana padano. Met deze culinaire topsauzen kunt u alle kanten op!
Bolognesesaus
Italiaanse tomatensaus, gemaakt met verse groenten, goed gevuld met rundvlees
Verpakking: 3 kg

Tip: Maak eens lasagna met deze saus.
 
Carbonarasaus
Romige pastasaus volgens traditioneel Italiaans recept met kaas en spek.
Verpakking: 1,5 kg

Tip: Heerlijk met bijvoorbeeld tagliatelle. Garneer af met gegrilde champignons en reepjes ham.


Paddenstoelensaus

Krachtige saus boordevol verse champignons, kastanje champignons, oesterzwammen en shii-take.
Verpakking: 1,5 kg


Pomodorisaus

Frisse tomatensaus met paprika, champignons, ui en sperziebonen.
Verpakking: 1,5 kg


Quattro Formaggisaus

Romige saus met Goudse kaas, Danish blue, mascarpone en Grano Padano.

Verpakking: 1,5 kg

Stroganoffsaus gedemonteerd

Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet! Elke maand leeft Gianfranco Chiarini zich uit met één van onze gerechten. Voor deze foto is Gianfranco geïnspireerd door onze stragnoffsaus. Hij demonteerde de saus tot de ingrediënten, en componeerde er een gerecht van met Eco Fields kalfsvlees.

Lees verder

Verantwoord Lekker van Henri
Omdat het beter is voor het milieu. Om dieren een beter leven te geven. Of omdat uw gast precies wil weten hij eet. Redenen genoeg om te kiezen voor duurzaam.
Henri koos voor supervers, verantwoord lekker vlees om er met veel toewijding, heerlijke gerechten van te maken: 900 grams verpakkingen met vlees van Eco Fields, Kemper en Livar.
Lees verder

De nieuwe kalfsragout
Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, diervriendelijker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. Nog beter: alles tegelijkertijd. En zo heeft onze kalfsragout onlangs een grote verbetering ondergaan. Hij wordt nu namelijk gemaakt van drie sterren Beter Leven Eco Fields kalfsvlees.
Lees verder

Juli: een zomers gerecht in Michelin style
Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet! Elke maand leeft Gianfranco Chiarini zich uit met één van onze gerechten. Of twee, zoals deze keer voor de maand juli: de tagliatelle naturel en de quattro formaggisaus
Lees verder

Salades
Bij Henri denkt u waarschijnlijk aan onze soepen. Of aan onze stoofschotels en langzaam gegaard vlees. Maar wat u wellicht niet weet, is dat we ook fantastische dressings maken. Ideaal om creatieve salades mee te maken. We hebben vast wat recepten voor u gemaakt, bijvoorbeeld de Limburgse spinaziesalade met frambozen en de Oosterse gambasalade.
Lees verder