Menu
Contact met Henri

Nieuws

Kalfsragout met Eco Fields biologisch kalfsvlees

Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, diervriendelijker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. Nog beter: alles tegelijkertijd! En zo heeft onze kalfsragout onlangs een grote verbetering ondergaan. Hij wordt nu namelijk gemaakt van drie sterren Beter Leven Eco Fields kalfsvlees.

Op een nieuwe manier stad en platteland dichter bij elkaar brengen. De smaak van wat de natuur te bieden heeft, met eerlijke producten. Met een duurzame bedrijfsvoering die respect heeft voor dier en milieu - dat is in het kort waar Eco Fields voor staat. En Henri ook! Daarom maken we onze kalfsragout nu met het kalfsvlees van Eco Fields.
 
Dit Eco Fields kalfsvlees is 100% biologisch én is door de dierenbescherming gehonoreerd met maar liefst 3 Beter Leven sterren. We kozen niet alleen voor Eco Fields om dieren een beter leven te geven, maar ook zodat u uw gast precies kunt vertellen wat er nu precies op zijn bord ligt, en waar het vandaan komt. Iets wat steeds belangrijker wordt en gasten steeds meer naar gaan vragen.

De vernieuwde kalfsragout is vanaf nu te bestellen bij uw horecagroothandel. Voor dezelfde prijs als de oude kalfsragout! Meer weten? Klik hier.

Deli XL Pastasausactie!
Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een romige carbonarasaus of paddenstoelensaus, boordevol verse champignons en paddestoelen? Of probeer de quattro formaggi eens, met Gouda, Danish blue, mascarpone en grana padano. Met deze culinaire topsauzen kunt u alle kanten op!
Lees verder

Henri introduceert Ultraverse maaltijden op de Zorgtotaal
Henri biedt met de ultraverse maaltijd nu ook een smakelijke uitkomst voor de zorg. Uiteraard worden de nieuwe Ultraverse maaltijden volgens de waarden van Henri gemaakt en dat proef je!
Lees verder

Nieuw: rode wijnsaus
Vele, vele verzoeken ontvingen we. Of we een goede, verse rode wijnsaus wilden maken. Onze Mark Beniers ging aan de slag met accountmanager René de Lange en zij kwamen tot een prachtige, krachtige rode wijnsaus.
Lees verder

2013: een jaar om aan te pakken!
We zouden het bijna vergeten: de beste wensen voor u en uw bedrijf! Dat we dit jaar samen weer mooie dingen mogen beleven, op naar een goede omzet voor u en vele tevreden gasten. Wij hebben wat creatieve tips voor u hoe u deze kunt bereiken.
Lees verder