Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri in sterrenstijl deel 1: Kalfsragout Eco Fields

Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet. We vroegen de Italiaanse sterrenchef Gianfranco Chiarini zich eens uit te leven met onze koelverse soepen, sauzen en maaltijdcomponenten. Een feest voor hem: “I love to work with these lovely fresh, pure food by Henri. I think Henri has the best convenience in Europe.”

Hij vervolgt: “It’s about how you use your creativity to make it your own dish”. We maakten een kalender, 12 gerechten staan in het teken van de seizoenen. En die delen we graag! Er komt elke maand een gerecht van Gianfranco in onze e-mailing 'Deksels Nieuws'.
Hier vast het eerste gerecht: de kalfsragout met Eco Fields kalfsvlees.

Gianfranco ging aan de slag met de kalfsragout, die hij 'uit elkaar haalde' voor de foto. Hij dacht na over de oorsprong van het Biologische kalfsvlees, en maakte een 'aarde' van paneermeel, pesto en olijfolie. Daarbij cre?erde hij gras van bieslook en atsina cress. Dit weerspiegelt de biologische boerderij van Eco Fields. Daarbij het klassieke pasteitje: vanwege de tradities en authenticiteit van Eco Fields.

Wellicht heeft u hem ook gezien op de ansichtkaart die we gestuurd hebben: het totaalbeeld is een mooie, zonnige weergave van onze vernieuwde kalfsragout met Eco Fields kalsvlees.

Interview met Ad van Olphen
Ad van Olphen is geïntervieuwd door ABN Amro, in het kader van de Insights in AGF, die ABN met haar klanten deelt. Ad vertelt over De Geluksfabriek, #Duurzaamheid in de #keten en het belang van het verhaal achter het product. Lees hier het artikel.
Lees verder

Nieuw! Download de zomerprijslijst!
De zon schijnt en de lang verwachte asperges zijn er weer! De stamppotten en de erwtensoep moeten dus plaats maken. Tijd voor de nieuwe Zomer Menukaart! Download hier vast de nieuwe prijslijst, die ingaat per 10-4. Wat zijn de nieuwe gerechten op de kaart...? Een tipje van de sluier: een pittige Thaise rode viscurry, twee hippe veggie curries en natuurlijk de oesterzwamsoep!
Lees verder

Vacatures
We hebben volop vacatures! Check ze hier!
Lees verder

De Reis naar de Geluksfabriek
Onze reis naar zelfsturendheid in beeld. Bij een reis gaat het niet alleen om het einddoel, maar vooral ook om de weg er naar toe, die we met z'n allen begaan zijn. Kijk je met ons mee?
Lees verder

Horecava gemist?
Van 9 tot en met 12 januari stonden we op de Horecava. We introduceerden er de oesterzwamsoep, waarop we heel veel goede reacties hebben ontvangen. Niet geweest maar toch een kijkje nemen?
Lees verder