Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri in sterrenstijl deel 1: Kalfsragout Eco Fields

Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet. We vroegen de Italiaanse sterrenchef Gianfranco Chiarini zich eens uit te leven met onze koelverse soepen, sauzen en maaltijdcomponenten. Een feest voor hem: “I love to work with these lovely fresh, pure food by Henri. I think Henri has the best convenience in Europe.”

Hij vervolgt: “It’s about how you use your creativity to make it your own dish”. We maakten een kalender, 12 gerechten staan in het teken van de seizoenen. En die delen we graag! Er komt elke maand een gerecht van Gianfranco in onze e-mailing 'Deksels Nieuws'.
Hier vast het eerste gerecht: de kalfsragout met Eco Fields kalfsvlees.

Gianfranco ging aan de slag met de kalfsragout, die hij 'uit elkaar haalde' voor de foto. Hij dacht na over de oorsprong van het Biologische kalfsvlees, en maakte een 'aarde' van paneermeel, pesto en olijfolie. Daarbij cre?erde hij gras van bieslook en atsina cress. Dit weerspiegelt de biologische boerderij van Eco Fields. Daarbij het klassieke pasteitje: vanwege de tradities en authenticiteit van Eco Fields.

Wellicht heeft u hem ook gezien op de ansichtkaart die we gestuurd hebben: het totaalbeeld is een mooie, zonnige weergave van onze vernieuwde kalfsragout met Eco Fields kalsvlees.

Wildseizoen van start
Vorige maand werd officieel het wildseizoen geopend. Maar weertechnisch leek het wel zomer. Nu is het moment om wild weer op de kaart te zetten! En dat hoeven geen ingewikkelde gerechten te zijn. Doe wat inspiratie op met onze recepten!
Lees verder

We hebben een winnaar!
In onze e-mailing hadden we een kleine wedstrijd: onder onze nieuwe twittervolgers verlootten we een kookboek. De prijs is gewonnen door dhr. Zijlstra van Eetcafé de Visserman uit Stavoren.
Lees verder

Download nu de nieuwe prijslijst!

Inmiddels is Henri weer volop bezig met de voorbereiding van het winterseizoen. Wilt u weten wat wij op vanaf 1 oktober allemaal op onze wintermenukaart hebben staan? Download hier de nieuwe prijslijst of vraag hem aan.

Lees verder

De soep van Henri op Schiphol

Onze eerste echte Henri soepenbar is geopend! Hij is te vinden op Schiphol. Samen met HMShost, cateraar van Schiphol, ontwikkelden we deze prachtige soepenbar. Elke dag kunt u er genieten van drie verse soepen.

Lees verder

Volg ons op Twitter!
Henri volgt de trends op de voet. En wat we tegenkomen, delen we graag met u! Daarom heeft Henri nu ook een Twitteraccount: @HenriBV. Als u zich deze week aanmeldt, maakt u kans op het (streek)kookboek 'Raapsteeltje' van Simone Kroon. We verloten het boek onder de nieuwe followers van deze week!
Lees verder