Nieuws

Henri in sterrenstijl deel 1: Kalfsragout Eco Fields
Hij vervolgt: “It’s about how you use your creativity to make it your own dish”. We maakten een kalender, 12 gerechten staan in het teken van de seizoenen. En die delen we graag! Er komt elke maand een gerecht van Gianfranco in onze e-mailing 'Deksels Nieuws'.
Hier vast het eerste gerecht: de kalfsragout met Eco Fields kalfsvlees.
Gianfranco ging aan de slag met de kalfsragout, die hij 'uit elkaar haalde' voor de foto. Hij dacht na over de oorsprong van het Biologische kalfsvlees, en maakte een 'aarde' van paneermeel, pesto en olijfolie. Daarbij cre?erde hij gras van bieslook en atsina cress. Dit weerspiegelt de biologische boerderij van Eco Fields. Daarbij het klassieke pasteitje: vanwege de tradities en authenticiteit van Eco Fields.
Wellicht heeft u hem ook gezien op de ansichtkaart die we gestuurd hebben: het totaalbeeld is een mooie, zonnige weergave van onze vernieuwde kalfsragout met Eco Fields kalsvlees.
Henri nodigt je uit voor een inspiratiesessie waarin je samen met ons culinaire team duikt in onze nieuwste producten. Ontdek hoe onze producten jouw gerechten eenvoudig naar een hoger niveau tillen. Leer slimme technieken en krijg tips om overtuigend te communiceren met jouw gasten. Mis deze kans niet om jouw menu een duurzame upgrade te geven!








