Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuw! Soto ajam – Indonesische kippensoep

Nieuw in ons assortiment: soto ajam. Een Indonesische rijkgevulde, kruidige soep met taugé, ui, rijst en twee sterren beter leven Kemper kip. Je proeft citroenblad en sereh. Deze bijzondere soep werd ontwikkeld door Kristy, derdejaars studente Fooddesign aan de HAS in Den Bosch.

Voordat Kristy aan de receptuur begon, heeft ze eerst een onderzoek gedaan. Ze bedacht vier nieuwe producten: een aardpeer-knoflooksoep, maïssoep, rode linzen-zoete aardappelsoep en dus de soto. Allemaal lekker! Uiteindelijk kwam de soto het beste uit de bus. Qua smaak én daarnaast sluit deze soep het meest aan op de vraag uit de markt. Tijdens de ontwikkeling betrok ze iedereen binnen ons bedrijf. Iedereen proefde en testte.

Nathalie en Marty hadden een heel belangrijke inbreng: hun Indonesische oma’s koken namelijk allebei de beste soto ter wereld en dáár moest onze soto natuurlijk op zijn minst bij in de buurt komen. Volgens Nathalie is dat best wel gelukt: “Hij is echt lekker! Ik kan niet wachten tot we hem gaan maken”. Mooi Nathalie, vanaf 15 april hebben we hem op voorraad.

Bent u nieuwsgierig naar onze nieuwe soto? Bestel dan een monster bij uw accountmanager.

Inmiddels is de stage van Kristy afgelopen bij ons, ze loopt nu stage in Malta bij James Caterers. Bedankt Kristy!

Drei neue Produkte
Drei köstliche Neuheiten. Drei würdige Repräsentanten ihrer jeweiligen Küche.
Aus der asiatischen Küche das Foe Yong Hai.  Aus der klassischen Küche das Huhn Stroganoff. Und aus den Niederlanden das traditionelle Hackbällchen.
Lees verder

Nieuwe producten!

Drie heerlijke nieuwe aanwinsten. Alle drie hoekstenen van hun keukens; voor de Oosterse keuken de foe yong hai. Voor de Franse keuken kip stroganoff en voor onze eigen keuken de Oer-Hollandse gehaktbal.

Lees verder

3-Gänge-Menü-10 Euro
Top-News:
3-Gänge-Menü-10 Euro
Auf der Basis von Bereit-zum-Verzehr Komponenten, 4 Vorgerichte, 4 Hauptgerichte, 4 Tipps für Desserts. Mit einem durchschnittlichen Einkaufspreis von 3,30€ zzgl. Mwst. Minimaler Aufwand. Verkaufspreis 10€. Eine ideale Kombination von Qualität und Rendite.
Lees verder

Henri bittet 'Zu Tisch'!
Henri bittet „Zu Tisch“!
In der Küche von Henri passiert so viel, dass wir Ihnen einen Einblick ermöglichen wollen. In Zu Tisch' dürfen wir Ihnen darum mit Freude die Neuigkeiten, interessante Trends und nützliche Küchentipps servieren. Außerdem informieren wir Sie über interessante Kunden und Lieferanten. Die sechste Ausgabe ab sofort erhältlich. Leider ist 'Zu Tisch' nur in Niederländisch erhältlich.
Lees verder

De culinaire winter is weer aangebroken
Voor Henri is de Culinaire Winter weer aangebroken... U kunt weer genieten van onze wildgerechten, wildsoep en wildsaus. En ook de stamppotten, de erwtensoep en de bruine bonensoep zijn weer volop te bestellen.

Deze stamppotten zijn dit jaar nog lekkerder. Tegenwoordig zit er namelijk spek van het Livar varken in de stamppotten met spek. Heerlijk, op houtkrullen gerookt spek.
Lees verder