Nieuws

Inspiratie van chef Chiarini
Deze keer inspireren we u niet met één, maar met twee gerechten van de hand van sterrenchef Gianfranco Chiarini. Hij geeft een andere kijk op de uiensoep (zie foto) én een creatieve bereiding van de wildragout.
Uiensoep
Letterlijk een andere kijk op de uiensoep. Voor deze foto van de uiensoep belichtten we de kom van de onderkant. Gianfranco liet onze principes transparantie, helderheid en eerlijkheid terugkomen in dit prachtige gerecht.
Wildragout
In het kader van het wildseizoen werd zijn andere project deze maand onze wildragout. Hij haalde het recept uit elkaar en bouwde het opnieuw op. In het youtube filmpje zie je hoe je in snelle stappen een prachtige opmaak van het bord kunt creëren. Hij werkte met onder andere aardappelpuree, cassavechips, borage cress, wintertruffel, kokos, en pompoencoulis.
Download de nieuwe prijslijst!
1 Oktober betekent traditioneel dat u onze winter- en wildgerechten weer kunt bestellen!
Lees verder Recall Henri éénpersoons kant-en-klaar maaltijden
WAARSCHUWING - HENRI roept éénpersoons kant-en-klaar maaltijden terug. Het betreft de volgende 450g verpakkingen in aluminium schaal, verkocht via DekaMarkt, PicNic, BP tankstations of de Familiebox, met bijbehorende streepjescode:
Lees verder - Ajam pangang - 8713041500867
- Babi ketjap - 8713041500850
- Couscous Maroccan -8713041500843
- Hachee met aardappelpuree en rode kool - 8713041500898
- Kip Mediterraans - 8713041500881
- Penne carbonara - 8713041500874
Kerstmenu