Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri op de Horecava

U gaat naar de Horecava? Waarschijnlijk voor inspiratie. Ideeën opdoen, nieuwigheden proeven. Kom dan zéker naar onze stand in hal 11.
Henri inspireert met nieuwe trends, origineel vormgegeven in creatieve concepten. Proef de nieuwste koelverse gerechten van ons Pick & Mix Buffet. Laat u verleiden door de kruidige geuren uit onze Ethnic Kitchen. Of geniet van de pure ‘Pasta Bites’ pastasauzen. 

Pick & Mix
Welkom bij ons geupcycled Pick&Mix buffet. U herinnert zich vast de grote snoepjeswand in de bioscoop of snoepwinkel. Zelf snoepjes kiezen en smaakcombi’s maken: pick&mix. Henri heeft dit idee gebruikt als inspiratie voor het Pick&Mix Buffet: ons pop-up buffetrestaurant op de Horecava. Komt dat zien!
We hebben het buffet gebouwd, helemaal uit geupcyclede spullen. Zo geven we oude, afgedankte spullen een nieuw leven. Upcycling is helemaal van nu. Respect voor het milieu en duurzaam omgaan met je resources. En dat geldt ook voor de gerechten die we presenteren in het buffet. Gerechten met een verhaal, waaronder een stoverij van Livar kloostervarkensvlees, een fricassée van vrije uitloop Kemper maïskip en boeuf stroganoff van biologisch Eco Fields rundvlees. Kies wat je lekker lijkt en combineer met een kleurrijke Hollandse salade.

Pasta Bites
Hier proef je onze pure pasta sauzen: de nieuwe biologische sugo bolognese, pittige sugo arrabbiata, crema mascarpone of crema carbonara met Livar spek. Ideaal met pasta: Fast & Fresh!  Kies uw favoriete pasta, een saus naar smaak en tot slot een topping naar keuze. Zo kunt u geheel naar eigen wens uw Pasta Bite samen stellen! 

Ethnic Kitchen
Een ander to go concept is de hippe Ethnic Kitchen. We zien dat deze keuken steeds meer liefhebbers krijgt. Tijd dus om ook in de Horeca hier volop mee te gaan experimenteren. Proef bijvoorbeeld de soto ajam, Indiase tikka masala of een heerlijke couscoussalade.

Geen kaarten? Wij verloten 3 toegangskaarten t.w.v. 50 euro per stuk. Wil je kans maken? Stuur dan een e-mail naar communicatie@henri.nl.

Aan tafel!
In de keuken van Henri gebeurt zó veel dat we u er graag een kijkje gunnen. In “Aan Tafel” serveren we u daarom met veel plezier het laatste nieuws, opmer­kelijke trends en handige tips. Daarnaast nemen we u mee naar interessante klanten en leveranciers. De zesde editie is uit!!
 
Lees verder

Vier nieuwe dressings

De kans is groot dat u onze culinaire Carpaccio dressing al kent. Perfect op smaak en breed inzetbaar. Inmiddels zijn er vier nieuwe, al even aantrekkelijke dressings bij gekomen: de Pesto dressing, de Tai Soy dressing en de Basis dressing waarmee u echt alle kanten op kunt.

 

Lees verder

Nieuwe Petit Henri maaltijdcomponenten
Henri geeft als geen ander richting aan de trends in onze eetcultuur. Een kwestie van een gevoelige antenne voor wat de consument wil en het vermogen daar innovatief op in te spelen.
De nieuwste aanwinsten in ons Petit Henri assortiment van kant-en-klare maaltijdcomponenten: een beenhammetje in honing-tijmsaus, romige aardappelpuree en een fris zomerstamppotje.
Lees verder

Foodmiles

Hoeveel kilometer ligt er op je bord?

Inkopen doen we bij Henri het liefst in de buurt. Zo houden we onze ingrediënten vers, hebben we zicht op de kwaliteit, en zijn we zeker van een eerlijke beloning voor de leveranciers.

Lees verder

Stijlvol genieten van een klassieke Kerst
Uw Kerstdiner wordt gegarandeerd een succes met de menusuggesties van Henri. Onze Cuisine Classique bijvoorbeeld biedt u een royale keus aan fraaie, verfijnde en rijke gerechten van beproefde kwaliteit. Een klassieker word je tenslotte niet zo maar.
Lees verder