Nieuws

Henri op de Horecava
U gaat naar de Horecava? Waarschijnlijk voor inspiratie. Ideeën opdoen, nieuwigheden proeven. Kom dan zéker naar onze stand in hal 11.
Henri inspireert met nieuwe trends, origineel vormgegeven in creatieve concepten. Proef de nieuwste koelverse gerechten van ons Pick & Mix Buffet. Laat u verleiden door de kruidige geuren uit onze Ethnic Kitchen. Of geniet van de pure ‘Pasta Bites’ pastasauzen.
Henri inspireert met nieuwe trends, origineel vormgegeven in creatieve concepten. Proef de nieuwste koelverse gerechten van ons Pick & Mix Buffet. Laat u verleiden door de kruidige geuren uit onze Ethnic Kitchen. Of geniet van de pure ‘Pasta Bites’ pastasauzen.
Pick & Mix
Welkom bij ons geupcycled Pick&Mix buffet. U herinnert zich vast de grote snoepjeswand in de bioscoop of snoepwinkel. Zelf snoepjes kiezen en smaakcombi’s maken: pick&mix. Henri heeft dit idee gebruikt als inspiratie voor het Pick&Mix Buffet: ons pop-up buffetrestaurant op de Horecava. Komt dat zien!
We hebben het buffet gebouwd, helemaal uit geupcyclede spullen. Zo geven we oude, afgedankte spullen een nieuw leven. Upcycling is helemaal van nu. Respect voor het milieu en duurzaam omgaan met je resources. En dat geldt ook voor de gerechten die we presenteren in het buffet. Gerechten met een verhaal, waaronder een stoverij van Livar kloostervarkensvlees, een fricassée van vrije uitloop Kemper maïskip en boeuf stroganoff van biologisch Eco Fields rundvlees. Kies wat je lekker lijkt en combineer met een kleurrijke Hollandse salade.
We hebben het buffet gebouwd, helemaal uit geupcyclede spullen. Zo geven we oude, afgedankte spullen een nieuw leven. Upcycling is helemaal van nu. Respect voor het milieu en duurzaam omgaan met je resources. En dat geldt ook voor de gerechten die we presenteren in het buffet. Gerechten met een verhaal, waaronder een stoverij van Livar kloostervarkensvlees, een fricassée van vrije uitloop Kemper maïskip en boeuf stroganoff van biologisch Eco Fields rundvlees. Kies wat je lekker lijkt en combineer met een kleurrijke Hollandse salade.
Pasta Bites
Hier proef je onze pure pasta sauzen: de nieuwe biologische sugo bolognese, pittige sugo arrabbiata, crema mascarpone of crema carbonara met Livar spek. Ideaal met pasta: Fast & Fresh! Kies uw favoriete pasta, een saus naar smaak en tot slot een topping naar keuze. Zo kunt u geheel naar eigen wens uw Pasta Bite samen stellen!
Ethnic Kitchen
Een ander to go concept is de hippe Ethnic Kitchen. We zien dat deze keuken steeds meer liefhebbers krijgt. Tijd dus om ook in de Horeca hier volop mee te gaan experimenteren. Proef bijvoorbeeld de soto ajam, Indiase tikka masala of een heerlijke couscoussalade.
Geen kaarten? Wij verloten 3 toegangskaarten t.w.v. 50 euro per stuk. Wil je kans maken? Stuur dan een e-mail naar communicatie@henri.nl.
Henri op etenover.nl
Er staat bij ons in ons magazijn in Elshout nog ruim 35.000 kilo kant-en-klare, koelverse soepen, sauzen en maaltijden op voorraad. Producten die normaal hun weg vinden naar de horeca in Nederland. Door de sluiting van de horeca vanwege corona, viel de klantenkring van het Drunense familiebedrijf in één keer weg. Orders werden gecancelled.
Het is ongelofelijk om te zien dat de supermarkten moeite hebben om aan het aanbod te voldoen, terwijl het magazijn van Henri vol ligt. Daarom zoekt Henri naar manieren om haar producten naar de consument te brengen. Het eerste, prachtige initiatief dat ons daarbij helpt is www.etenover.nl.
Lees verder Het is ongelofelijk om te zien dat de supermarkten moeite hebben om aan het aanbod te voldoen, terwijl het magazijn van Henri vol ligt. Daarom zoekt Henri naar manieren om haar producten naar de consument te brengen. Het eerste, prachtige initiatief dat ons daarbij helpt is www.etenover.nl.
Henri op de Horecava
Verdien tijd en geld met je menukaart - en win! Te weinig handjes in de keuken? Wil je een beter rendement? Waste terugdringen? HENRI is de kok voor de chef. Kom langs op de Henri stand in de Foodhal (07.114) en ervaar hoe Henri jou kan ontzorgen. Neem je menukaart mee, dan kijken we hoe dat kan - en dan maak je meteen kans op een kookboek!
Maak van uw bedrijf een sterrentent!
Deze week, van maandag 21 tot en met zaterdag 26 oktober, organiseert de Dierenbescherming, de Beter Leven Week. In samenwerking met vele enthousiaste partners - waaronder wij. Het thema: Genieten met sterren. Wist u dat wij maar liefst 7 gerechten hebben die gecertificeerd zijn? Waaronder nu ook onze goulash - met maar liefst 3 sterren. Zo zet u gemakkelijk sterrengerechten op uw kaart.
Meer over Beter Leven Kerstmenu
Inspiratie! Henri heeft voor u een Kerstmenu samengesteld. Hierbij kunt uw gast kiezen uit onze heerlijke wildgerechten. Denk aan onze klassieke wildsoep of hazenpeper. Maar ook onze vegetarische linzencurry is van de partij. En – wat handig! – u kunt zelf het menu printen en desgewenst door ons aan laten passen. De recepten vindt u hier. Henri, uw helpende hand in de keuken!
Lees verder Doe mee aan de WK actie!
Doe je al mee aan onze WK actie? Meedoen is simpel, en je maakt kans op een WK buffet voor 20 personen!
Wat moet je doen?