Nieuws

Culinaire kerstinspiratie
Voorgerecht
Kreeftensoep - Met gegrilde lente-ui en gebakken gamba’s op een prikker.
Pompoensoep - Crème van jonge Hollandse geitenkaas met geroosterde pompoenpitten en pompoenpittenolie.
Tussengerecht
Visstoofschotel - Pappardelle met geroerbakte zeekraal, aardpeer en gamba's.
Gevulde conchigli - Met quattro formaggi, uitgebakken Livar spek met salie, doperwten en blokjes wortel.
Hoofdgerecht
Pie van coq au vin - Geserveerd met bladerdeeg kussen en 3 soorten wortel.
Jachtschotel - Torentje van zuurkoolstamppot en hazenpeper, geserveerd met stoofpeer.
Wat doe je als in je omgeving een klein meisje van 2 jaar de diagnose leukemie krijgt? Het is moeilijk voor te stellen, maar voor onze collega/directeur Marc van Olphen is dit werkelijkheid geworden. Zijn dochtertje Pip heeft leukemie. Wij willen haar en haar familie met een aantal collega’s (en familieleden en vrienden van Marc) symbolisch steunen en kracht geven op deze weg.
Wij zijn zo trots als een pauw! Henri mag zich namelijk tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen. Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met de KvK, VNO-NCW, TiasNimbas en Management Team organiseert.
Een leuk bericht van onze klant Delifrance. Vanaf nu kunt u bij alle Delifrance lunchrooms genieten van een geweldig aanbod. Een complete lunch gebaseerd op een klassieker; 'asperges flamande'.
Voor de aspergesoep gebruikt Henri uitsluitend verse asperges van Nederlandse bodem. Bij voorkeur uit Brabant. Van april tot half juni zijn ze op z’n lekkerst. Vandaar dat de aspergesoep een echt seizoensproduct is.