Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuw, nieuw, nieuw!

Wij laten u graag kennis maken met de voedzame graansoort bulgur, die geweldig cobineert met onze nieuwe, verrassende en vegetarische wortel'gehakt'balletjes.
 

Veelzijdig bulgur

Bulgur is helemaal van nu en verkrijgbaar in twee varianten. Een naturel variant in grootverpakking om eindeloos mee te variëren, bijvoorbeeld als tabouleh. En kant-en-klaar met groenten, net als zijn populaire zusje quinoa warm én koud te gebruiken. Bijvoorbeeld als salade. 

Wortelballetjes

Een verrassing op uw menukaart? Zet er onze vegetarische wortel'gehakt'balletjes op. Ze zijn lekker kruidig van smaak, in een romige groene currysaus. Met onder andere gember en sereh. Ook lekker voor niet-vegetariërs!

Probeer nu!

Keertje proberen? Vraag dan nu een monster aan. We maken graag een afspraak om deze bij u langs te brengen, dus stuur ons even een e-mail.

Glutenvrij winterbuffet
Ons glutenvrij assortiment slaat enorm aan!
Dat is ook niet zo raar, er zijn immers steeds meer mensen met een glutenintolerantie.
Daarom hebben wij voor u voor dit seizoen een heerlijk glutenvrij winterbuffet samengesteld.
 
Lees verder

Food Hospitality Business Awards
Twaalf bedrijven zijn genomineerd voor de Food Hospitality Business Awards 2012, een initiatief waarbij ziekenhuizen en zorginstellingen producenten beoordelen op prijs/kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. Wij zijn daar één van!
Lees verder

Glutenvrij gemak
Waarschijnlijk hoort u het regelmatig: een gast vraagt naar een glutenvrij gerecht. Een crime in de keuken? Met onze producten hoeft dat helemaal niet! Henri biedt inmiddels namelijk al 67 glutenvrije, kant-en-klare producten.
Lees verder

Henri op de Food Inspiration Days
Aanstaande maandag is het weer zover: de food inspiration days. Ben je er geweest, dan weet je dat dit hét evenement van het jaar is. Wij hebben wat 'cool stuff' voor de bezoekende foodies in petto... wat dat is... blijft nog even geheim. Sterrenchef Gianfranco Chiarini heeft zich in ieder geval volledig uitgeleefd op ons concept. Wat dat concept is, dat gaan we dus niet verklappen.
Lees verder

Nieuwe gerechten deze herfst en winter!
Onze productontwikkeling heeft niet stilgezeten. Dat is mooi, want daardoor hebben we dit seizoen weer een aantal smakelijke nieuwe producten op het menu: de pompoensoep, Surinaamse roti, Marokkaanse kikkererwtensoep, rode wijnsaus en glutenvrije/vegetarische nasi.
Lees verder