Menu
Contact met Henri

Nieuws

Buffetten calculeren

Al weer een paar jaar helpen wij onze Henri-fans met een gratis programma om in een handomdraai digitaal buffetten te calculeren: de buffetcd. Deze heeft een facelift gehad. En... tegenwoordig is het een buffet-usb! Hebben?
 

Henri heeft een overzichtelijk calculatieprogramma gemaakt waarmee in een handomdraai buffetten gecalculeerd kunnen worden. Met 16 themabuffetten en 3 volledig glutenvrije buffetten, heeft u ruim de keus. Verras uw gasten bijvoorbeeld met een Stamppot-, Globetrotter-, Nostalgisch of Mediteraan buffet.
 
Nadat u het programmaatje geïnstalleerd heeft op uw computer, kiest u een thema en vult u het aantal personen in. Vervolgens wordt voor u de kostprijs per persoon en de benodigde hoeveelheid producten en gerechten berekend. Zelfs de bestellijst wordt automatisch voor u samengesteld. En er zit een beschrijving van de buffetten bij in Word, die u gemakkelijk kunt knippen&plakken in uw website of buffetboek. Hebben?
Vul dan dit formulier even in.

Nieuwe zomerprijslijst
Het wordt langzaamaan weer wat warmer: de lente kondigt zich aan. En aangezien wij met het seizoen meekoken, verandert ook onze kaart. Zorg dat je weer helemaal up-to-date bent en download hier direct de prijslijst. 

Lees verder

Nieuwe prijslijst
We hebben per 6 februari onze verkoop adviesprijzen aangepast. Download hier de prijslijst. 

Lees verder

Inspiratiesessie: voor maaltijden met impact
Ontdek de impact met Henri!
Henri nodigt je uit voor een inspiratiesessie waarin je samen met ons culinaire team duikt in onze nieuwste producten. Ontdek hoe onze producten jouw gerechten eenvoudig naar een hoger niveau tillen. Leer slimme technieken en krijg tips om overtuigend te communiceren met jouw gasten. Mis deze kans niet om jouw menu een duurzame upgrade te geven!
Lees verder

Download het winterassortiment 22/23
Met de komst van de herfst gaan wij naar ons herfst/winterassortiment. Dat betekent dat onze rijkgevulde, stevige erwtensoep er weer is. Maar ook onze pompoensoep en natuurlijk de stamppotten. Én de hazenpeper van gestoofde haas van Hollands Wild. 

Lees verder

Blog: minder waste
Vanaf vandaag start de Verspillingsvrije Week. Niemand wil voedsel verspillen. Niet alleen omdat het geld kost. Je hebt er ook tijd en moeite ingestoken. En buiten dat, het is natuurlijk ook gewoon belangrijk; prettiger voor je geweten en beter voor de planeet. Er zijn best wat oplossingen om je waste tegen te gaan. Naast efficienter werken kan je je creativiteit inzetten. We hebben wat denkrichtingen op een rijtje gezet: doe er je voordeel mee!
Lees verder