Menu
Contact met Henri

Nieuws

STOOF

Henri bracht een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere, voedzame stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. Langzaam gegaard in onze keuken, zodat u meer tijd overhoudt in uw eigen keuken.
 







Concept

We brengen onze stoverijen in een stoer concept. Slow food, langzaam gegaard tot mooie malse vleesgerechten. Bereid met liefde en aandacht. Maar die bereiding gaat wel hand in hand met snelle service en nauwelijks bereidingstijd voor u. Want dat langzame stoven, dat doet Henri in Drunen. Daar zijn we namelijk specialist in.
Op deze manier is dit concept geschikt on-the-go, of in petrol. Maar denk ook aan (party)catering, of concepthoreca. STOOF is hip, lekker en verantwoord. We denken graag met u mee over de invulling. En kunnen u helpen met flyers, menukaarten of tafelkaartjes.

Slow food

Alle stoverijen worden bereid in onze keuken. Wij stoven in de nacht. In alle rust. De meeste vleesstoverijen hebben een bereidingstijd van maar liefst 18 uur. Ook de groentecurry, een groentegerecht, garen we langzaam, op lage temperatuur. Dik twee uur. We besteden dus niet alleen aandacht, maar ook veel tijd aan deze mooie gerechten.
 

Duurzaam

Onze stoverijen maken we met vlees waarvan we de herkomst van kennen. Zoveel mogelijk afkomstig van dieren die een beter leven hebben gehad. Bijvoorbeeld rundvlees van Eco Fields, en lamsvlees van Polderlam.
Samen met deze bedrijven zoeken we constant naar een optimale vierkantsverwaarding van het dier. Dat wil zeggen, dat we samen met hen een oplossing zoeken voor de incourante delen. Wij kunnen daar prima mee stoven. En het voordeel van koken in het groot delen we met u. Rekent u de kostprijs maar eens na.
 

Eco Fields

Op een nieuwe manier stad en platteland dichter bij elkaar brengen. Zodat consumenten kunnen proeven en beleven wat de natuur ons te bieden heeft. Met smaakvolle en eerlijke producten. En met een duurzame bedrijfsvoering die respect heeft voor de dieren en het milieu. Dat is in het kort waar Eco Fields, te vinden op de Veluwe, voor staat. En Henri ook!
 

Polderlam

Het lamsvlees dat we gebruiken voor onze lamstajine komt van Polderlam. Voor Polderlam staat niet alleen diervriendelijkheid zéér hoog in het vaandel, maar ook de smaak van het vlees. Uniek aan Polderlam is dat het de volledige keten beheert: van boer tot bord. Hiermee garanderen ze niet alleen de beste smaak, maar ook de juiste zorg voor de lammeren.
 

Onze stoverijen

 
Combineer met….
Aardappelpureerijst, aardappelmix, gegrilde (vergeten) groenten en knollen.

Klik hier en neem contact met ons op voor meer informatie of een monsterverpakking van één van onze stoverijen!
Allergenen in Foodservice
U heeft er vast van gehoord. Vanaf 13 december 2014 moet u beschikken over allergeneninformatie, en deze kunnen geven aan uw gasten. Wat wordt er straks van u verwacht? We zetten het voor u op een rijtje.
 
Lees verder

Demi glace Michelin style
Het laatste gerecht waar sterrenchef Gianfranco Chiarini mee aan de slag is gegaan, is de demi glace. Een prachtige basis voor diverse sauzen en jus. Hij koos ervoor om het product geconcentreerd te laten zien, en daarnaast de tot jus verdunde variant te gebruiken.
Lees verder

Steun Team Henri voor Alpe d'HuZes
Vorig jaar nam Ad van Olphen, onze directeur, deel aan de Alpe d’HuZes. Hij verloor vrienden en familie aan kanker, en besloot voor hen de Alpe d’Huez te trotseren. Om hen te herdenken en te eren, en daarnaast geld op te halen ten behoeve van het KWF. Ons bedrijf steunde zijn prestatie door op en onder de berg te helpen met de catering: zowel met een team van 5 man als met héél veel heerlijks om de sporters en hun supporters te voeden en hen letterlijk energie te geven.
Lees verder

Aspergeproeverij
Wij kijken ze bijna de grond uit. Met het prachtige weer van vorige week hebben we zin in asperges! We willen u graag inspireren met tips en recepten. Dat doen we met een speciale Aspergeproeverij, hier in Drunen, op een steenworp van de aspergebedden. Wilt u erbij zijn?
Lees verder

Buffetcd - korte enquête
Een aantal jaar geleden maakten wij een overzichtelijk calculatieprogramma waarmee u in een handomdraai buffetten calculeert: de buffetcd was geboren. Maar aangezien deze buffetcd ook ouder wordt, is hij toe aan een update. Daarom doen wij nu een onderzoek naar uw wensen. Vult u voor ons even de enquête in? Het kost u maximaal 2 minuten.
 
 
Lees verder