Menu
Contact met Henri

Nieuws

NIEUW! HENRI & Vis

Nieuw en kant-en-klaar: 100% natuurlijke, culinaire Thaise viscurry. Zalm, panga en roodbaars in een pittige rode currysaus met aardappel, taugé, Thaise basilicum en peultjes. De duurzame vis uit de curry komt van partner Jan van As. Net als alle visgerechten van Henri is ook deze viscurry ASC en MSC gecertificeerd.

Visgerechten

Samen met Manon Kooijman, productontwikkelaar bij Henri, startte culinair accountmanager René de Lange het visproject bij Henri. Doel was om alle vissoorten die we gebruiken in onze visgerechten, om te zetten naar duurzaam gevangen of gekweekte vis.
 

ASC/MSC

En dat is gelukt! Alle vissoorten die we gebruiken, of het nu gaat om de mosselen in de paella of de zalm in de gestoofde visschotel, ze zijn allemaal ASC of MSC gecertificeerd. Dat houdt in dat de vissen afkomstig zijn van een duurzame visserij of een duurzame kwekerij. Meer over ASC/MSC lees je hier.

 

Nieuw & recept

Ook ontwikkelden Manon en Rene een nieuw gerecht. Een Thaise viscurry. Zalm, panga en roodbaars in een pittige rode currysaus met aardappel, taugé, Thaise basilicum en peultjes.
Super lekker, zet hem op je kaart als lunchgerecht of gebruik hem in een buffet. Manon heeft een leuk recept bedacht: Ramen’burger’ met viscurry.
 

Jan van As

Alle vis* die Henri gebruikt in haar visgerechten komt van onze partner Jan van As. Net als Henri is Jan van As een familiebedrijf. Maar waar bij Henri de tweede generatie aan het roer staat, is dat bij Jan van As al de derde generatie. Bij Jan van As is het credo: ‘Wij geloven in de kracht van samen sterker worden.’ Bij Henri hebben we eigenlijk het zelfde uitgangspunt. Onze oprichter Harrie van Olphen is begonnen omdat hij letterlijk zijn klanten wilde helpen beter te worden. Voeg deze twee fundamenten samen en je krijgt een prachtige start voor onze visgerechten. Want uiteindelijk werken we allemaal samen om uw klant een goed gerecht voor te schotelen. Duurzaam, natuurlijk en ook nog goed voor uw portemonnee.


Waar verkrijgbaar?

De viscurry is in ieder geval al opgenomen in het assortiment van Deli XL.

Gratis Monster

Wilt u graag de Thaise viscurry een keer proberen? Vraag dan een gratis monster aan!
Meer geïnteresseerd in één van onze andere nieuwe producten; de Japanse curry, Thaise kokoscurry of de Oesterzwamsoep? Laat het ons dan even weten.




* Enkel de gamba’s komen van ATL Seafood. Deze gamba’s zijn ASC gecertificeerd.
Download de zomerprijslijst!
Een nieuw seizoen, een nieuwe prijslijst en nieuwe gerechten! Wij hebben er zin in, u ook? Het is nog even wachten op de zon, maar de zomerlijst kunt u meteen hier downloaden. 
 
Lees verder

Download de prijslijst
Oktober betekent traditioneel dat u onze winter- en wildgerechten weer kunt bestellen! Stevige stamppotten, de romige wildsoep en hartige hazenpeper.
Download hier de nieuwe prijslijst. 
Lees verder

Nieuw! Thema proefpakketten
Om jullie in dit vrijwel beursloze tijdperk toch te kunnen voorzien van inspiratie, hebben we een paar proefpakketten samengesteld.
In het proefpakket zitten verschillende producten van Henri, met receptideeën wat je er mee kunt doen. Wil je een keer iets proberen? Vul dan het contactformulier in, en geef meteen aan hoe je de producten wilt ontvangen.
Lees verder

Winterassortiment vanaf 28-9-20
Met de komst van de herfst dus van het herfst/winterassortiment hebben wij ook een aantal wijzigingen doorgevoerd in onze prijslijst.

Update 27-10-20: De Biologische Quinoa naturel is helaas niet meer voorradig ivm de sluiting van de horeca. Dit product kan nog wel bij ons besteld worden per charge.

Download hier direct de laatste versie. 
Lees verder

Nu: Wildseizoen
Het wildseizoen is al weer een tijdje geleden geopend. Heeft u een speciale wildkaart? Of zet u wildgerechten op uw Kerstmenu? Het is altijd een geslaagde actie met onze drie culinaire wildgerechten. 
Lees verder